Χρήση τεχνολογίας για υπηρεσίες άρδευσης και φροντίδας γκαζόν

0
Χρήση τεχνολογίας για υπηρεσίες άρδευσης και φροντίδας γκαζόν

Τεχνολογία σε μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας καθώς και στα γραφεία…καλά γιατί όχι σε υπηρεσίες άρδευσης και φροντίδας γκαζόν; Τόσο οι εμπορικοί όσο και οι ιδιοκτήτες γκαζόν κατοικούν γρήγορα. Σήμερα, είναι εύκολο να αυτοματοποιήσετε τον τρόπο που ποτίζετε το γκαζόν σας, φυσικά, με τη βοήθεια παρόχων υπηρεσιών φροντίδας γκαζόν.

Οφέλη από τη χρήση τεχνολογίας για υπηρεσίες άρδευσης και φροντίδας χλοοτάπητα

Κάνει το πότισμα του γκαζόν σας εύκολο

Η εισαγωγή της τεχνολογίας στο σύστημα περιποίησης του γκαζόν σας αφαιρεί τη σκληρή δουλειά από τα χέρια σας. Απλά φανταστείτε ότι μπορείτε να ελέγχετε το σύστημα άρδευσης απευθείας από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.
Μπορείτε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο πρόγραμμα ποτίσματος σας ανάλογα με την εποχή από τον υπολογιστή σας. Εάν είστε πρακτικός άνθρωπος και πρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο του συστήματος άρδευσης, η τεχνολογία σας επιτρέπει να το κάνετε και αυτό.

Ποτίζετε το γκαζόν μόνο όταν χρειάζεται

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η χρήση τεχνολογίας για το πότισμα του γκαζόν σας λειτουργεί τόσο καλά που ακόμη και οι ιδιοκτήτες χλοοτάπητα ξεχνούν να παρακολουθούν τα συστήματά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να βρείτε έναν καταιονιστή να ποτίζει αυτό το γκαζόν ακόμα και αφού έχει βρέξει. Ωστόσο, οι υπηρεσίες συντήρησης χλοοτάπητα μπορούν να εγκαταστήσουν ένα αυτορυθμιζόμενο σύστημα που ποτίζει μόνο όταν είναι απαραίτητο.
Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να προγραμματίσετε το σύστημα άρδευσης να ποτίζει τακτικά το γρασίδι σας. Χωρίς να κόψετε το γκαζόν, το γκαζόν θα φαίνεται ακριβώς όπως θα ήταν αν δεν είχατε ταξιδέψει καθόλου.

Εξοικονόμηση νερού

Όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή για το πότισμα του γκαζόν σας, είναι εύκολο να συλλέξετε δεδομένα για ανάλυση. Μπορείτε να ξέρετε πόσο νερό έχετε χρησιμοποιήσει και πόσο σας κοστίζει. Είναι επίσης πολύ πιθανό να βρούμε τρόπους εξοικονόμησης νερού.
Η χρήση τεχνολογίας για τον έλεγχο της άρδευσης μπορεί να μειώσει τη ρύπανση. Εάν χρησιμοποιείτε απλώς τον παραδοσιακό σωλήνα και τον καταιονιστή για να ποτίζετε το γκαζόν, μπορεί να ποτίσετε πάρα πολύ και να δημιουργήσετε απορροή. Αυτή η απορροή θα μπορούσε να μολύνει άλλες πηγές νερού με λιπάσματα και άλλες χημικές ουσίες γκαζόν.
Καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει μια επικείμενη έλλειψη νερού όλη την ώρα, είναι καθήκον κάθε ιδιοκτήτη γκαζόν να εξοικονομήσει νερό. Η εκτέλεση ανθρώπινων υπολογισμών είναι επιρρεπής σε σφάλματα. Η χρήση τεχνολογίας με τις υπηρεσίες άρδευσης και περιποίησης γκαζόν εξαλείφει κάθε εικασία. Εξασφαλίζει ότι δεν σπαταλάτε νερό.

Δημοφιλής τεχνολογία για υπηρεσίες άρδευσης και φροντίδας χλοοτάπητα

συστήματα που βασίζονται στο ET

Στον υπολογιστή σας είναι εγκατεστημένα συστήματα άρδευσης με βάση ET ή εξατμισοδιαπνοή (ET). Στη συνέχεια προγραμματίζονται να λειτουργούν το σύστημα άρδευσης του γκαζόν σας. Τα συστήματα ET συλλέγουν δεδομένα καιρού από δορυφόρους ή από έναν μίνι μετεωρολογικό σταθμό εγκατεστημένο στην αυλή σας. Το καλό με τα συστήματα που βασίζονται στο ET είναι ότι τα ρυθμίζετε μόνο μία φορά. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να τα επαναπρογραμματίσετε σε όλη τους τη ζωή.
Οι ειδικοί στις υπηρεσίες άρδευσης και φροντίδας γκαζόν στην Tender Care Lawn Services μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα για τη χρήση σας.

Υπηρεσίες άρδευσης και φροντίδας χλοοτάπητα ελεγχόμενη από υπολογιστή

Με το ελεγχόμενο σύστημα άρδευσης από υπολογιστή, μπορείτε να προγραμματίσετε τους δικούς σας χρόνους ποτίσματος. Μπορεί να μην χρειάζεστε μεγάλη βοήθεια από τις επαγγελματικές υπηρεσίες κοπής χόρτου για να εγκαταστήσετε. Το λογισμικό ελέγχου άρδευσης μπορεί επίσης να ελέγξει τον φωτισμό του τοπίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εβδομαδιαία ημερολόγια για να ελέγξετε το πότισμα του γκαζόν σας. Αυτό το σύστημα διαθέτει επίσης ένα τηλεχειριστήριο, το οποίο μπορείτε να πάρετε μαζί σας έξω για να ρυθμίσετε το σύστημα άρδευσης.

Τεχνολογία ανίχνευσης υγρασίας

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε μεγάλες φάρμες, γήπεδα γκολφ, εμπορικούς και οικιακούς χλοοτάπητες. Το σύστημα ανίχνευσης υγρασίας είναι σε θέση να πει πόση υγρασία συγκρατεί το χώμα του γκαζόν σε διαφορετικά σημεία. Ο ιδιοκτήτης μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να υπολογίσει την ποσότητα νερού που χρειάζεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος.
Τα συστήματα ανίχνευσης υγρασίας συλλέγουν δεδομένα περιεκτικότητας σε νερό στο έδαφος και τα μεταδίδουν στο tablet, το κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα από απόσταση, ώστε να αρχίσει να ποτίζει το γκαζόν ακόμα και όταν λείπετε από το σπίτι.

Προηγμένα συστήματα καταιονισμού

Σήμερα, υπάρχουν προηγμένα συστήματα καταιονισμού που μπορούν να μετρήσουν με ακρίβεια το νερό. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αναζητήσετε συστήματα καταιωνιστήρων που είναι κατασκευασμένα για να διατηρούν χαμηλό ρυθμό ροής και χαμηλή πίεση. Όπως έχουμε χαμηλούς ρυθμούς ροής στις κεφαλές ντους, την ίδια τεχνολογία έχουμε και στα συστήματα καταιωνιστήρων. Το καλό είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα κιτ ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης χαμηλής ροής που θα εξακολουθεί να μπορεί να ποτίζει μια περιοχή 600 τετραγωνικών ποδιών.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν στην αγορά διαφορετικά συστήματα που βασίζονται στην τεχνολογία. Γι‘ αυτό πρέπει να επιλέξετε τις καλύτερες υπηρεσίες άρδευσης και περιποίησης γκαζόν. Κυρίως, ποια τεχνολογία άρδευσης γκαζόν χρησιμοποιείτε εξαρτάται από το κλίμα και το έδαφος στην περιοχή σας. Λάβετε πάντα βοήθεια από επαγγελματικές υπηρεσίες συντήρησης γκαζόν για να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα.

Για να ξεκινήσετε να εξοικονομείτε νερό και χρήματα με την τεχνολογία άρδευσης χλοοτάπητα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες άρδευσης και φροντίδας γκαζόν. Καλέστε το 337-313-3002 σήμερα για να ξεκινήσετε.

Schreibe einen Kommentar