Υπηρεσίες Συντήρησης Τοπίου | Αντιμετωπίζοντας την καταιγίδα

0
Υπηρεσίες Συντήρησης Τοπίου |  Αντιμετωπίζοντας την καταιγίδα

Οι εταιρείες εξωραϊσμού έχουν συχνά υψηλή ζήτηση κατά τους μήνες Ιούνιο έως Σεπτέμβριο λόγω των καταιγίδων. Εκτός από τις συνήθεις υπηρεσίες συντήρησης τοπίου, λαμβάνουμε συχνά κλήσεις μετά από καταιγίδα λόγω ζημιών που σχετίζονται με την καταιγίδα. Το να είστε προληπτικοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε να χρειαστεί να περιμένετε να φτάσει ένα πλήρωμα καθαρισμού ενώ αντιμετωπίζετε τις ζημιές από την καταιγίδα.

Υπηρεσίες συντήρησης τοπίου πριν από μια καταιγίδα

Είναι καλύτερο να διατηρείτε το γκαζόν σας σε καλή κατάσταση, ώστε να μην σας πιάνει απρόοπτος όταν φτάνει μια καταιγίδα. Κάνοντας έναν πρόχειρο έλεγχο του κήπου σας και των γύρω περιοχών θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τυχόν πιθανούς κινδύνους που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Μερικά γρήγορα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε ή να ελέγξετε από την ομάδα υπηρεσιών συντήρησης γκαζόν είναι –

  • Δέντρα –
  • Ελέγξτε για τυχόν αδυναμία σε δέντρα ή άκρα για να προσδιορίσετε εάν χρειάζονται κλάδεμα. Τα νεκρά μέλη ή τα δέντρα μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη καταστροφή εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά. Μπορεί να προκληθεί ζημιά στον κήπο, στον φράχτη, σε άλλα δέντρα ή ακόμα και στο σπίτι σας λόγω πεσμένων δέντρων ή άκρων. Εάν οι καταιγίδες είναι αρκετά ισχυρές, τα ξεριζωμένα δέντρα μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνα, επομένως είναι καλό να ελέγξετε ότι τα δέντρα είναι καλά ριζωμένα στο γύρω έδαφος.

  • Μόνιμες και προσωρινές κατασκευές –
  • Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ελέγξετε τους φράκτες σας, τις κατασκευές παιχνιδιού και οποιεσδήποτε άλλες κατασκευές κήπου μπορεί να έχετε. Η ομάδα υπηρεσιών συντήρησης τοπίου μας μπορεί να ασφαλίσει στύλους φράχτη και άλλες κατασκευές κήπου, όπως σιντριβάνια και φωτισμό, για να τους βοηθήσει να αντέξουν την καταιγίδα.

  • Χαμηλές περιοχές –
  • Εάν έχετε χαμηλές περιοχές στην αυλή σας, η ομάδα υπηρεσιών συντήρησης τοπίου μπορεί να σας βοηθήσει να εξομαλύνετε τα πράγματα, ώστε να μην χρειάζεται να αντιμετωπίζετε μπαλώματα, πλημμύρες ή κουνούπια μετά από μια καταιγίδα.

  • Αποχέτευση-απορροή –
  • Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι οι αποχετεύσεις σας λειτουργούν σωστά και ότι δεν είναι φραγμένες για να αποφύγετε την πλημμύρα και τη συγκέντρωση νερού.

Η προετοιμασία πριν από μια καταιγίδα είναι σίγουρα μια πιο οικονομική προσέγγιση. Επωφεληθείτε επίσης από το γεγονός ότι η ομάδα μας επικοινωνεί μαζί σας σε αρκετό χρόνο για να καλύψει τις ανάγκες σας αντί να χρειάζεται να περιμένετε έως ότου φροντιστούν άλλοι πελάτες μετά από μια καταιγίδα.

Υπηρεσίες συντήρησης τοπίου μετά από καταιγίδα

Μερικές φορές, μια καταιγίδα μπορεί να σας αιφνιδιάσει και ο καθαρισμός είναι αναπόφευκτος. Παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας, μπορεί να προκληθεί ζημιά από συντρίμμια που έχουν μεταφερθεί από μια γειτονική ιδιοκτησία ή πιο μακριά. Είναι πάντα καλύτερο να χειρίζεστε απλά τα πράγματα με ήρεμο και μεθοδικό τρόπο. Εάν είναι ασφαλές να βγείτε έξω και να επιθεωρήσετε την ιδιοκτησία σας, κάντε το. Κάντε μια λίστα με όλα τα πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε και καθορίστε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας και πού μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια της ομάδας υπηρεσιών συντήρησης γκαζόν. Χρησιμοποιώντας κατάλληλο εξοπλισμό και εξοπλισμό, φροντίστε τα φύλλα, τα κλαδιά και άλλα διαχειρίσιμα υπολείμματα. Για μεγαλύτερα συντρίμμια, δέντρα, άκρα, φράκτες κ.λπ. μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία. Οι εταιρείες εξωραϊσμού μπορούν να αναλάβουν το μεγαλύτερο μέρος του καθαρισμού και των επισκευών που σχετίζονται με την αυλή σας. Για εργασίες που είναι εκτός του πεδίου των υπηρεσιών μας, μπορούμε να προτείνουμε αξιόπιστους και έμπειρους παρόχους υπηρεσιών που μπορούν να βοηθήσουν.
Μην αφήσετε λοιπόν τις καταιγίδες και την κακοκαιρία να ξεριζώσουν την αίσθηση ηρεμίας σας. Η ομάδα συντήρησης γκαζόν είναι στη διάθεσή σας τόσο πριν όσο και μετά από καταιγίδες.

Καλέστε σήμερα την ομάδα υπηρεσιών συντήρησης τοπίου στο 337-313-3002 για συντρίμμια στην αυλή σας, σπασμένα άκρα, καθαρισμό φύλλων και πολλά άλλα. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες συντήρησης γκαζόν, κούρεμα θάμνων και θάμνων, υπηρεσίες χρώσης περιφράξεων, υπηρεσίες κοπής χόρτου και πολλά άλλα.

Schreibe einen Kommentar