Το Docuseries γιορτάζει τα εικονικά δέντρα, προωθεί την υγεία των δέντρων

2
Το Docuseries γιορτάζει τα εικονικά δέντρα, προωθεί την υγεία των δέντρων
image_pdf

Στη σειρά «Tree Stories» του Rain Bird, ο αφηγητής Elliott Bambrough ταξιδεύει στη χώρα αναζητώντας δέντρα με μοναδικές ιστορίες και επιστήμη.

Με οικοδεσπότη τον βραβευμένο με Emmy προσωπικότητα Elliott Bambrough, τα νέα ντοκιμαντέρ του Rain Bird, Το TREE STORIES γιορτάζει όλους τους τρόπους με τους οποίους τα δέντρα εμπλουτίζουν τη ζωή μας. Τώρα με ροή στο YouTube, η σειρά παρουσιάζει μερικά από τα πιο εμβληματικά δέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Το Rain Bird έχει μακρά ιστορία περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και αυτή η σειρά καταγράφει πραγματικά το πάθος μας για τα δέντρα και την υγεία των δέντρων», δήλωσε η Whitney Braun, υπεύθυνη προϊόντων για το Landscape Drip Division της Rain Bird. «Ενώ πολλοί άνθρωποι μπορεί να σκέφτονται τους ψεκαστήρες γκαζόν όταν ακούν το όνομα Rain Bird, κατασκευάζουμε επίσης μοναδικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τα νεαρά δέντρα να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν – ίσως εμπνέοντας τις δικές τους ιστορίες δέντρων κάποια μέρα».

Ιστορίες δέντρων

(Φωτογραφία: Rain Bird Corporation)

Αποκαλώντας τον εαυτό του «Δέντρο Αφηγητή», ο Bambrough ταξιδεύει στη χώρα αναζητώντας δέντρα με μοναδικές ιστορίες και επιστήμη. Μέσα από την όμορφη κινηματογράφηση και την αφήγηση, μοιράζεται τις συναισθηματικές σχέσεις που έχουν οι άνθρωποι με αυτά τα αξιόλογα δέντρα.

Επεισόδιο Πρώτο (δείτε παρακάτω) υπογραμμίζει τον χιλιόχρονο γιγάντιο αλιγάτορα Juniper στο Εθνικό Δάσος του Prescott (Αριζόνα), όπου 19 πυροσβέστες έχασαν τραγικά τη ζωή τους μάχοντας την Doce Fire το 2013. Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Bambrough επισκέπτεται το Monterey Cypress κοντά στη La Jolla, CA που ενέπνευσε ένα δημοφιλές παιδική ιστορία του μοναδικού Δρ. Seuss.

Ο Certified Arborist Tyler Hill παρέχει πρόσθετα στοιχεία για το δέντρο που εμφανίζεται σε κάθε επεισόδιο TREE STORIES. Μοιράζεται επίσης συμβουλές για το πώς να ενθαρρύνετε παρόμοια δέντρα να ευδοκιμήσουν στις σημερινές συνθήκες, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα εργαλεία της Rain Bird για την υγεία των δέντρων: ακροφύσια τετράγωνου σχεδίου SQ3QTR, σύστημα ποτίσματος ριζών και XFS-CV Dripline.

«Ελπίζουμε ότι το TREE STORIES θα βοηθήσει να προκαλέσει ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για τα δέντρα και τα πολλά περιβαλλοντικά και αισθητικά οφέλη που παρέχουν», είπε ο Braun. «Και θέλουμε όλοι να γνωρίζουν ότι το Rain Bird είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι τα νεαρά δέντρα που φυτεύτηκαν με τόση ελπίδα και αισιοδοξία σήμερα θα υπάρχουν για πολλά πολλά χρόνια ακόμα».

Azusa, με έδρα την Καλιφόρνια πουλί της βροχής κατασκευάζει προϊόντα με αποδοτική χρήση του νερού για άρδευση τοπίου, αγροτικού, αθλητικού χλοοτάπητα και γηπέδων γκολφ.

Schreibe einen Kommentar