Τα έργα τοπίου παρέχουν απόδοση στους ιδιοκτήτες σπιτιού

12
Τα έργα τοπίου παρέχουν απόδοση στους ιδιοκτήτες σπιτιού
image_pdf

ο Το Appraisal Institute, μια παγκόσμια επαγγελματική ένωση εκτιμητών ακινήτων, συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες σπιτιού ότι η βελτίωση του εξωραϊσμού της ιδιοκτησίας τους μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική απόδοση της επένδυσης κατά την πώληση του σπιτιού.

Οι τυπικές υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν ανακτούν το 267% του κόστους του έργου κατά τη μεταπώληση, σύμφωνα με την 2018 Modeling Impact Report: Outdoor Features από την Εθνική Ένωση Μεσιτών (NAR). Η έκθεση NAR αποκάλυψε επίσης ότι η συντήρηση του τοπίου και η φροντίδα των δέντρων ανακτούν το 100% του κόστους του έργου κατά την πώληση του σπιτιού και η εγκατάσταση ενός συστήματος άρδευσης ανακτά το 86% του κόστους.

Η έκθεση NAR του 2018 διεξήχθη μαζί με την Εθνική Ένωση Επαγγελματιών Τοπίου (NALP). Η μεθοδολογία, όπως αναφέρεται στην έκθεση, περιελάμβανε την έρευνα του NAR σε καταναλωτές που είχαν ολοκληρώσει έργα εξωτερικού χώρου και το NALP ερεύνησε τις εταιρείες-μέλη του. Ζητήθηκε από τους ερωτηθέντες στην έρευνα του NALP να λάβουν υπόψη τα ακόλουθα για κατοικίες: Γενικά, υποθέστε ένα σπίτι 2.466 τετραγωνικών ποδιών — το μέσο μέγεθος σύμφωνα με τα δεδομένα της απογραφής των ΗΠΑ. Το σπίτι είναι ένα σπίτι κατασκευής του 1978 χωρίς κρυφά προβλήματα. Για να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή εφαρμογή, τα έργα και τα υλικά αντιπροσωπεύουν τυπική ή τυπική ποιότητα. μερικά έργα διαθέτουν «καλύτερης ποιότητας» υλικά. Αλλά δεν υπάρχουν έργα κορυφαίας τεχνολογίας.

Ζητήθηκε επίσης από τους ερωτηθέντες του NALP να παράσχουν το μέσο κόστος ανά τετραγωνικό πόδι και το μέσο κόστος για ολοκληρωμένο έργο για εμπορικά ακίνητα με βάση την εμπειρία τους στον κλάδο.

Φωτογραφία: Getty Images

Εκτίμηση επιπτώσεων στο σπίτι με την εμφάνιση τοπίου

„Ένα σπίτι με άψογο εξωραϊσμό ή ένα εξωτερικό που έχει απελπιστική ανάγκη από μια νέα στρώση χρώματος θα είναι πιθανότατα μη ελκυστικό για τους υποψήφιους αγοραστές και τελικά θα μπορούσε να επηρεάσει την πιθανή αξία μεταπώλησης του σπιτιού“, δήλωσε ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Αξιολόγησης 2020 Jefferson L. Sherman, MAI, AI- GRS. „Οι εκτιμητές μπορούν να προσφέρουν ιδέες στους ιδιοκτήτες κατοικιών για να βελτιώσουν τον εξωραϊσμό των σπιτιών τους και, επομένως, να αυξήσουν δυνητικά την τιμή πώλησής τους.“

Το Ινστιτούτο Αξιολόγησης ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες σπιτιού να εξετάσουν αυτές τις τέσσερις απλές βελτιώσεις εξωραϊσμού. Και, αυτές είναι περιοχές που πρέπει να λάβουν υπόψη οι εργολάβοι τοπίου για τους οικιακούς πελάτες σας.

  • Διατηρήστε το σχέδιο ενημερωμένο και σύμφωνο με συγκρίσιμες ιδιότητες στην περιοχή.
  • Σε ξηρά κλίματα, εγκαταστήστε εξωραϊσμό που απαιτεί λίγο ή καθόλου νερό για να διατηρηθεί.
  • Σε αγορές με ζεστά κλίματα όλο το χρόνο, φυτέψτε δέντρα σε μέρος όπου εμποδίζουν τον ήλιο.
  • Αφαιρέστε αδύναμα, παλιά ή κατεστραμμένα δέντρα που φυτεύτηκαν πολύ κοντά σε ένα σπίτι ή ένα κτίριο, καθώς θα μπορούσαν να θέτουν κινδύνους για τη δομή του σπιτιού.
    – Μεγαλύτερα συστήματα ριζών δέντρων που εκτείνονται κάτω από ένα σπίτι μπορεί να προκαλέσουν ανύψωση του θεμελίου και μπορεί να εκπλύνουν νερό από το έδαφος κάτω από το θεμέλιο, προκαλώντας την καθίζηση και τη βύθιση της δομής άνισα. Μπορούν επίσης να θέσουν σε κίνδυνο ένα υπόγειο σύστημα αποχέτευσης.
    – Σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Πιστοποιημένων Επιθεωρητών Κατοικίας, τα δέντρα που βρίσκονται πολύ κοντά σε κτίρια μπορεί επίσης να αποτελούν κίνδυνο πυρκαγιάς.

Θέλετε να μιλήσετε με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας γκαζόν και τοπίου σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες; Λάβετε μέρος στη συζήτηση στο φόρουμ στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar