Σωλήνες, κεφαλές ψεκασμού & ακροφύσια

12
Σωλήνες, κεφαλές ψεκασμού & ακροφύσια
image_pdf

ΤΡίξτε μια ματιά σε αυτή τη συλλογή εύκαμπτων σωλήνων, κεφαλών ψεκασμού και ακροφυσίων που μπορούν να βελτιώσουν και να προσθέσουν αξία στις επαγγελματικές σας υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν και εξωραϊσμού.

Ακροφύσια κεφαλών ψεκασμού σωλήνωνΑκροφύσια ψεκασμού σειράς Precision™ από την Toro®

Τα ακροφύσια ψεκασμού σειράς Precision της Toro είναι μια αποτελεσματική σειρά ακροφυσίων ψεκασμού που διατίθεται για να βοηθήσει τους επαγγελματίες της άρδευσης να διαχειριστούν τη χρήση του νερού, να εξαλείψουν την απορροή και να μειώσουν τους λογαριασμούς νερού των πελατών. Τα ακροφύσια ψεκασμού σειράς ακριβείας διαθέτουν πατενταρισμένη τεχνολογία τσιπ H20 που καταναλώνει έως και ένα τρίτο λιγότερο νερό, ενώ επιτυγχάνει την ίδια απόσταση ψεκασμού με τα συμβατικά ακροφύσια ψεκασμού. Με την τεχνολογία H20 Chip, οι ειδικά σχεδιασμένοι θάλαμοι εκπέμπουν μικροροές νερού που ταλαντώνονται εμπρός και πίσω με ρυθμό σχεδόν 200 φορές ανά δευτερόλεπτο. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερα, πιο ομοιόμορφου μεγέθους σταγονίδια, κορυφαία κάλυψη της αρδευόμενης περιοχής και καλύτερα καθορισμένα άκρα. Όλα τα ακροφύσια ψεκασμού σειράς Precision™ έχουν αντίστοιχο ρυθμό βροχόπτωσης 1″ (25 mm) ανά ώρα. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ακροφύσια, ανεξαρτήτως ακτίνας, ποτίζουν με τον ίδιο ρυθμό. Οι χρήστες μπορούν να λειτουργήσουν όλα τα ακροφύσια για το ίδιο χρονικό διάστημα για να εφαρμόσουν την απαιτούμενη ποσότητα νερού. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία τόξων και ακτίνων, καθώς και σωμάτων με σπείρωμα Toro (αρσενικό) και θηλυκό, είναι ιδανικά για εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας και μετασκευές. Επιπλέον, τα ακροφύσια ψεκασμού Precision Series είναι διαθέσιμα με εργοστασιακά εγκατεστημένους δίσκους αντιστάθμισης πίεσης (PCD). Χρησιμοποιήστε τον Υπολογιστή εξοικονόμησης νερού της Toro για να υπολογίσετε την εξοικονόμηση πόρων από την εγκατάσταση ακροφυσίων ψεκασμού σειράς Precision™ σε ένα σύστημα άρδευσης.


Ελαφρύς σωλήνας AquaArmor™ από την GilmourΑκροφύσια κεφαλών ψεκασμού σωλήνων

Ο εύκαμπτος σωλήνας Gilmour AquaArmor χρησιμοποιεί ένα ιδιόκτητο υλικό επιφάνειας και ισχυρά εσωτερικά πηνία που διατηρούν το μήκος του χωρίς τσάκιση και 50% ελαφρύτερο από τους τυπικούς εύκαμπτους σωλήνες, διευκολύνοντας τους ελιγμούς και τη μεταφορά. Με ανώτερη ανθεκτικότητα, ο εύκαμπτος σωλήνας Gilmour AquaArmor διαρκεί 10 φορές περισσότερο από τους αναλώσιμους σωλήνες και είναι 15 φορές ισχυρότερος από τους υφασμάτινους σωλήνες. Ο ελαφρύς εύκαμπτος σωλήνας AquaArmor™, τυλιγμένος για αποθήκευση, γίνεται στρογγυλός για μέγιστη ροή κατά τη χρήση. Και είναι συμβατό με όλα τα ακροφύσια και τους ψεκαστήρες, καθώς και με πλυντήρια πίεσης (ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή). Είναι ασφαλές για το πόσιμο νερό, χωρίς μόλυβδο, BPA, φθαλικές ενώσεις και PVC.


Ακροφύσια κεφαλών ψεκασμού σωλήνωνΤο MP815 από τον Hunter

Ιδανικό για ευελιξία σχεδιασμού σε μια σειρά εφαρμογών, το MP815 προστέθηκε στην οικογένεια MP Rotator. Ως το νεότερο μέλος της σειράς MP800, το MP815 διαθέτει ταιριαστό ρυθμό βροχόπτωσης 0,8″/ώρα (20 mm/hr) και διευρυμένη περιοχή ακτίνας από 8′ έως 16′ (2,5 m έως 4,9 m) σε δύο μοντέλα: ρυθμιζόμενο τόξο κυμαίνονται από 90°–210° και πλήρους κύκλου 360°. Με την προσθήκη του MP815, η σειρά MP800 καλύπτει πλέον το εύρος της ακτίνας από 6′ έως 16′ (1,8 m έως 4,9 m), ώστε οι χρήστες να έχουν περισσότερο έλεγχο στο σχεδιασμό του συστήματος και στην εφαρμογή του νερού. Το Hunter προσφέρει τρεις επιλογές ταιριάσματος ρυθμού βροχόπτωσης για αναδυόμενα παράθυρα, δίνοντας στους χρήστες πολλές επιλογές για τη διαχείριση της άρδευσης. Για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση χρήσης νερού, επιλέξτε το τυπικό MP Rotator, το οποίο έχει πιο αργό ρυθμό βροχόπτωσης 0,4″/ώρα (10 mm/hr). Αυτό είναι τέλειο για σφιχτά εδάφη, καθώς και απότομες πλαγιές για την εξάλειψη της απορροής. Χρησιμοποιήστε την ταχύτητα 0,8″/ώρα (20 mm/hr) της σειράς MP800 για εδάφη μεσαίας ποιότητας, ήπιες κλίσεις και μικρούς χώρους. Τα ακροφύσια ψεκασμού, τα οποία έχουν υψηλότερους ρυθμούς βροχόπτωσης 1,6″/ώρα (40 mm/hr), είναι ιδανικά για εφαρμογές σε αμμώδες έδαφος. Τα χαρακτηριστικά του MP Rotator περιλαμβάνουν την αργή περιστροφή του ακροφυσίου, τα ανθεκτικά στον άνεμο ρεύματα, την υψηλή ομοιομορφία κατανομής και το χαρακτηριστικό double-pop που αποτρέπει την είσοδο υπολειμμάτων στο ακροφύσιο.


Sprays Pro-S™ από την K-Rain®Ακροφύσια κεφαλών ψεκασμού σωλήνων

Τα σπρέι K-Rain Pro-S με ρύθμιση πίεσης είναι πιστοποιημένα από την EPA WaterSense και πληρούν τις νέες εντολές της Καλιφόρνια, του Βερμόντ και των επερχόμενων πολιτειών Κολοράντο, Χαβάη, Μέιν και Ουάσιγκτον για τα σώματα ψεκασμού. Το σήμα WaterSense επαληθεύει τη μετρήσιμη εξοικονόμηση νερού και την απόδοση του Pro-S. Τα εθνικά διαθέσιμα, τα Pro-S Sprays διακρίνονται για τη στιβαρή κατασκευή τους και το βαρέως τύπου ελατήριο ανάσυρσης για θετική ανάσυρση σε όλες τις συνθήκες εδάφους. Και το στεγανοποιητικό κάλυμμα υαλοκαθαριστήρα που έχει χυτευθεί από κοινού εξασφαλίζει λειτουργία χωρίς διαρροές, πλήρως αναδυόμενο παράθυρο ακόμη και σε συνθήκες χαμηλής πίεσης. Η προαιρετική λειτουργία Stop Flow™ αποτρέπει την πρόσθετη σπατάλη νερού επειδή διακόπτει αυτόματα τη ροή του νερού σε περίπτωση που καταστραφεί ή αφαιρεθεί ένα ακροφύσιο. Το συγκρότημα Spray Pro-S ταιριάζει επίσης σε ένα σώμα ψεκασμού 1800 και δέχεται όλα τα θηλυκά ακροφύσια με σπείρωμα.


Ακροφύσια κεφαλών ψεκασμού σωλήνωνΠεριστροφικά ακροφύσια R-VAN από το Rain Bird

Τα περιστροφικά ακροφύσια πολλαπλών ρευμάτων R-VAN της Rain Bird έχουν χαμηλό ρυθμό βροχόπτωσης, μειώνοντας το νερό πιο αργά για να μειώσει την άχρηστη απορροή και την καταστροφική διάβρωση. Εννέα διαφορετικά μοντέλα R-VAN είναι διαθέσιμα για μια ποικιλία εφαρμογών και όλα έχουν τον ίδιο αντίστοιχο ρυθμό βροχόπτωσης, έτσι οι εργολάβοι μπορούν να εγκαταστήσουν οποιονδήποτε συνδυασμό ακροφυσίων R-VAN στην ίδια ζώνη. Επιπλέον, οι εργολάβοι μπορούν να εγκαταστήσουν ρότορες Rain Bird 5000 Series με ακροφύσια MPR και R-VAN μαζί. Αυτή η συμβατότητα οδηγεί σε λιγότερες ζώνες και λιγότερες βαλβίδες που απαιτούνται για μια εργασία, απλοποιώντας το σχεδιασμό του συστήματος και μειώνοντας το κόστος υλικών. Τα ακροφύσια R-VAN συνδυάζονται τέλεια με τα σώματα ψεκασμού Rain Bird 1800 Series PRS-45. Ένα στέλεχος ρύθμισης πίεσης (PRS) στο σώμα ψεκασμού μειώνει την υπερβολική πίεση νερού στα 45 PSI όπου η απόδοση R-VAN είναι βελτιστοποιημένη. Αυτό εξασφαλίζει τη σωστή ποσότητα νερού που ρέει μέσα από το ακροφύσιο και μπορεί να εξαλείψει τη σπατάλη ομίχλη και το θάμπωμα. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη στη βασική σειρά 1800 της Rain Bird και στη σειρά RD1800, η ​​οποία είναι σχεδιασμένη για τα πιο σκληρά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των βρώμικων και ανακτημένου νερού. Αυτά τα σώματα ψεκασμού είναι διαθέσιμα σε μια σειρά από αναδυόμενα ύψη και με χαρακτηριστικά όπως βαλβίδες αντεπιστροφής, μη πόσιμα σημάδια και ασπίδα ροής.

Θέλετε να μιλήσετε για τους εύκαμπτους σωλήνες, τις κεφαλές ψεκασμού και τα ακροφύσια με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας γκαζόν και τοπίου; Λάβετε μέρος στις συζητήσεις στο Φόρουμ φροντίδας γκαζόν και συντήρησης τοπίου στη διεύθυνση www.expired-link.com.

Διαβάστε περισσότερα Get Equipped χαρακτηριστικά εδώ!

Schreibe einen Kommentar