Συνταγή τσαγιού Heart Ease: Διαχειριστείτε το άγχος φυσικά, δημιουργήστε ανθεκτικότητα

13
Συνταγή τσαγιού Heart Ease: Διαχειριστείτε το άγχος φυσικά, δημιουργήστε ανθεκτικότητα

Κατά τη διάρκεια μιας καλλιεργητικής περιόδου, μπορεί κανείς να συλλέξει και να στεγνώσει τα φυτά για χρήση όλο το χρόνο. Ακόμη και τώρα, τον Απρίλιο, το να σκέφτομαι ποια φυτά θα αναπτυχθούν σύντομα στην περιοχή μου (Βορειοανατολικές ΗΠΑ) είναι μια δραστηριότητα αποκατάστασης. Φαντάζομαι αυτά τα φυτά στο μάτι του μυαλού μου και με όλες μου τις αισθήσεις, εμπλέκεται το παρασυμπαθητικό νευρικό μου σύστημα, παρέχοντας επαναφορά ή ανακούφιση σε τυχόν τρέχοντα δελτία ειδήσεων ή ανησυχίες.

Το παρακάτω είναι ένα απαλό, θρεπτικό τσάι για θάρρος και ανθεκτικότητα. Αυτό το μείγμα συνδυάζεται τροφικά, προσαρμογόνα και τονωτικά βότανα. Το άχυρο βρώμης είναι τονωτικό για το νευρικό σύστημα όπως και το tulsi το οποίο είναι επίσης προστατευτικό και επανορθωτικό για όλους τους ιστούς. Το Rose, το Hawthorn και το Linden είναι όλα γεμάτα από καρδιά που αγαπά την καλοσύνη. Μερικές φορές προσθέτω και τριανταφυλλιές, μόνο για καλή διάθεση. Αυτό το μείγμα μπορεί να βράσει για 5 λεπτά και έως και 5 ώρες.

Συστατικά

Ένα μέρος το καθένα:

 • Oatstraw (Avena sativa)
 • Πέταλα τριαντάφυλλου (Ρόζα spp)
 • Φύλλο κράταιγου, λουλούδι, μούρο (Crataegus spp)
 • Linden Blossom (Τίλια spp)
 • Tulsi (Ocimum sanctum)

Εξοπλισμός

 • 1 μπολ ανάμειξης
 • 1 κουτ
 • ένα επανασφραγιζόμενο δοχείο αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει το τελικό προϊόν
 • μία ετικέτα

Διαδικασία

 1. Ρίξτε τα μυρωδικά στον κάδο του μίξερ και ανακατέψτε τα απαλά με ένα κουτάλι. Προσπαθήστε να μην σπάσετε τα μέρη του φυτού γιατί έτσι θα απελευθερωθούν τα αιθέρια έλαια.
 2. Ρίξτε το μείγμα σε ένα επανασφραγιζόμενο δοχείο.
 3. Επισημάνετε το δοχείο με το όνομα του μείγματος, τα συστατικά και την ημερομηνία ανάμειξης.

Αποθήκευση και χρήση

Διατηρήστε το μείγμα τσαγιού σας σε ένα σφραγισμένο βάζο σε δροσερό, ξηρό μέρος, όπως το ντουλάπι σας. Φτιάξτε το τσάι σας ένα φλιτζάνι τη φορά χρησιμοποιώντας 1-2 κουταλάκια του γλυκού (5-10 ml) τσάι για κάθε 8 έως 10 ουγγιές (237-295 ml) νερού. Μπορείτε να το αφήσετε για 5 λεπτά ή για 5 ώρες. Αποθηκεύστε το αχρησιμοποίητο τσάι στο ψυγείο έως και 3 ημέρες.

Schreibe einen Kommentar