Συμβουλές καθαρισμού φθινοπωρινών φύλλων από τον πάροχο υπηρεσιών Lake Charles Lawn

0
Συμβουλές καθαρισμού φθινοπωρινών φύλλων από τον πάροχο υπηρεσιών Lake Charles Lawn

Η νοτιοδυτική Λουιζιάνα φαίνεται υπέροχη το φθινόπωρο. Εάν ζείτε σε κάποια από τις γειτονιές Lake Charles, ξέρετε ότι αυτό είναι απολύτως αλήθεια. Ωστόσο, όταν οι μέρες αρχίζουν να γίνονται πιο δροσερές, ήρθε η ώρα να κρεμάσετε τα καλοκαιρινά σας και να ξεκρεμάσετε τη γκανιότα. Είναι καιρός να προγραμματίσετε τον καθαρισμό του φθινοπωρινού φυλλώματος σας. Ως επαγγελματίας πάροχος υπηρεσιών χλοοτάπητα Lake Charles, δίνουμε τις ακόλουθες συμβουλές για έναν καθαρισμό των φύλλων χωρίς προβλήματα.

Σχεδιάστε τον καθαρισμό των φθινοπωρινών φύλλων σαν επαγγελματίας

Ο καθαρισμός των φύλλων το φθινόπωρο δεν είναι δύσκολος εάν προετοιμαστείτε καλά για αυτό. Μια σοφή γυναίκα ή άντρας διασφαλίζει ότι τα εργαλεία τους είναι έτοιμα για τη δουλειά, παρόλο που η προετοιμασία μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ποια εργαλεία προτείνει η premium υπηρεσία γκαζόν Lake Charles;

Για να ξεκινήσετε τον καθαρισμό των φθινοπωρινών φύλλων σας με τη σωστή σημείωση, η ομάδα μας για τη συντήρηση του γκαζόν στο Lake Charles, LA σάς συμβουλεύει να έχετε ένα ή δύο από τα ακόλουθα εργαλεία:

Φυσητήρας φύλλων

Αυτό το εργαλείο είναι αρκετά αποτελεσματικό, ειδικά όταν το φύλλωμα είναι παχύ. Το φύσημα θα κάνει περισσότερη δουλειά σε λιγότερο χρόνο σε αντίθεση με το τσουγκράνισμα ή το κούρεμα των φύλλων. Για να καλύψετε μεγαλύτερη περιοχή, χρησιμοποιήστε έναν φυσητήρα φύλλων που λειτουργεί με μπαταρία, καθώς η κίνηση δεν θα περιοριστεί από το μέγεθος του καλωδίου.

Ένα μεγάλο μουσαμά

Αυτό πηγαίνει χέρι-χέρι με τον φυσητήρα φύλλων. Πριν ξεκινήσετε να φυσάτε τα φύλλα, απλώστε το μουσαμά στη μία πλευρά του γκαζόν. Στη συνέχεια, μπορείτε να φυσήξετε τα φύλλα προς αυτή την κατεύθυνση. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να μεταφέρετε τα φύλλα στον μουσαμά στο σημείο που τα θέλετε.

Χλοοκοπτικό Ελάπωσης

Ένα χλοοκοπτικό θραύσης σπάει τα φύλλα σε μικρά κομμάτια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό στην επόμενη ενότητα.

A Yard Vacuum

Αυτό είναι καλό για να ρουφήξει ακόμα και τα πιο μικρά φύλλα σε δυσπρόσιτα σημεία. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να αδειάζετε συχνά! Η ηλεκτρική σκούπα κόβει τα φύλλα, ώστε να μπορείτε να δουλέψετε πολύ καιρό πριν χρειαστεί να το αδειάσετε.

Να τσουγκράνα ή να μην τσουγκράνα φύλλα το φθινόπωρο; Αυτη ειναι Η ερωτηση

Η ομάδα εξυπηρέτησης χλοοτάπητα Lake Charles λέει ότι η τσουγκράνα ενός μεγάλου χλοοτάπητα μπορεί να απαιτεί περισσότερη σκληρή δουλειά από ό,τι είστε διατεθειμένοι να βάλετε και με κάποιο τρόπο μερικά φύλλα πάντα φαίνονται να ξεφεύγουν.
Όπως φαίνεται παραπάνω, υπάρχει ένας καλός τρόπος για να αποφύγετε το τσουγκράνισμα των φύλλων το φθινόπωρο. Ωστόσο, η επιλογή του εργαλείου που θα χρησιμοποιήσετε καθορίζεται από το τι σκοπεύετε να κάνετε με αυτό.
Μία από τις πιο κοινές μεθόδους απόρριψης των φύλλων που καθαρίζονται το φθινόπωρο είναι η αποσύνθεση. Εάν αυτό σκοπεύετε να κάνετε με τα φύλλα, η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα χλοοκοπτικό για σάπια φύλλα. Θα τα κόψει σε μικρά κομμάτια που θα αποσυντίθενται εύκολα.
Όταν ψιλοκόβετε τα φύλλα για αποσύνθεση, τα αφήνετε ακριβώς εκεί στο γρασίδι, τα αφήνετε να χαλάσουν εκεί. Τα μικρόβια που ενισχύουν την ταχύτητα αποσύνθεσης παρέχουν μια καλή πηγή αζώτου.
Όταν κόψετε τα φύλλα, μπορείτε να πείτε πόσο γρήγορα θα αποσυντεθούν τα φύλλα ανάλογα με το πόσο γρασίδι μπορείτε να δείτε μέσα από τα φύλλα. Περισσότερο γρασίδι σημαίνει ότι τα φύλλα έχουν κοπεί σε μικροσκοπικά κομμάτια, τα οποία θα αποσυντεθούν πιο γρήγορα.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Δεν πρόκειται να αποσυντεθούν όλα τα φύλλα γρήγορα. Για παράδειγμα, τα πυκνά σκληρά φύλλα δεν αποσυντίθενται εύκολα. Ίσως χρειαστεί να συγκεντρωθούν και να προστεθούν στο κομπόστ. Μπορούν επίσης να κάνουν καλό σάπιασμα.

Πότε να κάνετε καθαρισμό φύλλων για το φθινόπωρο

Μία από τις ερωτήσεις που θέτουν οι πελάτες της υπηρεσίας γκαζόν Lake Charles είναι πότε πρέπει να ξεκινήσουν τον καθαρισμό των φύλλων τους για το φθινόπωρο.
Μόλις περάσει ο Οκτώβριος, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό του φθινοπωρινού καθαρισμού. Αυτή είναι επίσης η στιγμή να δώσετε στο γρασίδι σας ένα τελευταίο κούρεμα για την εποχή.
Για ορισμένα φυτά, ακόμη και ο ζεστός και ξηρός καιρός του Οκτωβρίου προκαλεί κάποια απώλεια φύλλων. Είναι καλύτερο να αρχίσετε να τσουγκράνετε τα φύλλα μόλις αρχίσουν να πέφτουν. Η συχνότητα της άσκησης θα καθοριστεί από την ποσότητα του φυλλώματος που συσσωρεύεται.
Μην αφήνετε τα φύλλα να συσσωρεύονται στο γρασίδι. Δεν θέλετε να πνιγεί το γρασίδι σας κάτω από το βάρος των φύλλων. Αν έχετε χοντρά, βελούδινα φύλλα, τσουγκρώστε τα πριν μαζέψουν πολύ πυκνά.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνω καθαρισμό φύλλων;

Καθώς προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης χλοοτάπητα Lake Charles LA, οι πελάτες μας ρωτούν πόσο συχνά πρέπει να κάνουν τσουγκράνα φθινοπώρου.
Λοιπόν, δεν υπάρχει πραγματικά συγκεκριμένος χρόνος ή συχνότητα σε αυτό. Απλώς χρησιμοποιήστε την κρίση σας γιατί οι χλοοτάπητες είναι διαφορετικοί.
Καθώς τα δέντρα αρχίζουν να χάνουν τα φύλλα τους, μπορείτε να κανονίσετε έναν καθαρισμό μία φορά την εβδομάδα. Καθώς χάνουν περισσότερα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η κάλυψη των φύλλων γίνεται πολύ παχιά. Μπορεί να πνίξει το γρασίδι από κάτω. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αυξήσετε τη συχνότητα καθαρισμού σε μία φορά κάθε τρεις ημέρες. Η συχνότητα μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τύπο των δέντρων που έχετε (ορισμένα φύλλα γίνονται βαριά όταν βρέχονται και μπορούν με τη σειρά τους να επηρεάσουν το γρασίδι σας), τον ρυθμό πτώσης των φύλλων και το μέγεθος της αυλής σας.
Εάν βρέχει, παραλείψτε τον καθαρισμό των φύλλων. Η βρεγμένη τσουγκράνα είναι ακατάστατη και αφήνει το γρασίδι σας να φαίνεται άθλιο. Περιμένετε να επιστρέψει ο καλός καιρός.

Τι να κάνετε με τα φύλλα σας

Μπορείτε να προσθέσετε τα φύλλα που τσουγκρίζετε ή φυσάτε στο σωρό κομποστοποίησης. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι πάντα μια λύση εάν δεν τα χρειάζεστε όλα. Αν σας περισσεύουν φύλλα, τι μπορείτε να κάνετε με αυτά;
Στο TCLS, οι ομάδες εξυπηρέτησης γκαζόν Sulphur and Lake Charles συμβουλεύουν τους πελάτες μας σχετικά με τις επιλογές τους πέρα ​​από την προσθήκη των φύλλων στο σωρό κομπόστ:

  • Κόψτε τα φύλλα σε μικρά κομμάτια και αφήστε τα στο γρασίδι ως σάπια φύλλα σας
  • Ρωτήστε τους γείτονές σας ή τους ντόπιους αγρότες αν χρειάζονται φύλλα για τους σωρούς κομποστοποίησης
  • Επικοινωνήστε με τις δημοτικές αρχές και δείτε αν μπορούν να πάρουν τα φύλλα για ανακύκλωση ή άλλη χρήση

Γιατί να προσλάβετε μια υπηρεσία Lake Charles Lawn για τον καθαρισμό των φθινοπωρινών φύλλων

Εάν δεν έχετε τον χρόνο ή τα εργαλεία για να διαχειριστείτε τον καθαρισμό των φύλλων σας, προσλάβετε έναν πάροχο για συντήρηση γκαζόν στο Lake Charles ή στο Sulphur LA. Μια επαγγελματική υπηρεσία χρησιμοποιεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο και διαθέτει ήδη τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να ολοκληρώσει τη δουλειά. Στην TCLS, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να καθορίσουμε την προτιμώμενη μέθοδο καθαρισμού φύλλων. Εάν επιλέξετε την απόρριψη, τυλίγουμε το σάπια φύλλα και το αφαιρούμε. Στη συνέχεια θα φυσήξουμε τα πηγάδια των παραθύρων και τα παρτέρια σας για να τα αφήσουμε καθαρά.

Καλέστε το TCLS στο 337-313-3002 για καθαρισμό φύλλων ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία γκαζόν στο Sulphur and Lake Charles σήμερα.

Schreibe einen Kommentar