Πώς οι Υπηρεσίες Αερισμού γκαζόν μπορούν να σας δώσουν ένα πιο υγιές γκαζόν

0
Πώς οι Υπηρεσίες Αερισμού γκαζόν μπορούν να σας δώσουν ένα πιο υγιές γκαζόν

Αερισμός γκαζόνΚατά τη διάρκεια μιας σεζόν, πολλά πράγματα συμβαίνουν στην αυλή σας. Με το κούρεμα, τη λίπανση και άλλες εργασίες, το γκαζόν σας μπορεί να υποφέρει με κάποιους τρόπους. Για παράδειγμα, το έδαφος μπορεί να συμπιεστεί και να αναπτυχθεί αχυρόχορτο, και ο τρόπος αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων είναι με υπηρεσίες αερισμού γκαζόν.

Ο αερισμός του γκαζόν δημιουργεί χιλιάδες μικροσκοπικές τρύπες που δεν είναι ορατές, αλλά θα επιτρέψουν στο γρασίδι σας να «αναπνεύσει» ξανά και να μπορέσει να δεχτεί καλύτερα νερό και λίπασμα. Μόλις πάρει αυτούς και περισσότερο αέρα, μπορεί να γίνει πιο υγιής. Διασπώντας το συμπιεσμένο χώμα, το γρασίδι σας μπορεί επίσης να αναπτύξει καλύτερη ρίζα, γεγονός που το καθιστά πιο υγιές συνολικά.

Δεν χρειάζεται κάθε γκαζόν αερισμό του γκαζόν, αλλά δεν θα του κάνει κακό αν δεν τον χρειαστεί. Μερικές από τις κύριες καταστάσεις στις οποίες πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσετε τον αερισμό του γκαζόν περιλαμβάνουν:

  • Νέα κατασκευή – Το χώμα ήταν σαν να συμπιέστηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής, επομένως θα είναι χρήσιμο να αεριστεί για να χαλαρώσει ξανά.
  • Προβλήματα γκαζόν – Είναι σημάδι ότι το γκαζόν σας έχει σημαντικό πρόβλημα με αχυρένια αν στεγνώνει εύκολα και αποκτήσει σπογγώδη ποιότητα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε φτυαρίζοντας μια μικρή φέτα γκαζόν για να δείτε εάν το στρώμα του αχύρου είναι σοβαρό ή όχι. Εάν είναι παχύτερο από μισή ίντσα, θα πρέπει να εξετάσετε τον αερισμό του γκαζόν.
  • Βαριά χρήση – Το σπίτι σας είναι αυτό που παίζουν όλα τα παιδιά της γειτονιάς; Τα παιδιά και τα κατοικίδια σας περνούν πολύ χρόνο έξω στο γρασίδι σας; Υπάρχουν άλλες δραστηριότητες που θα μπορούσαν να έχουν συμπιέσει το έδαφος; Αν ναι, ο αερισμός του γκαζόν είναι μια καλή ιδέα.


Schreibe einen Kommentar