Πώς οι εταιρείες εξωραϊσμού εμποδίζουν τους παγωμένους σωλήνες κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού

0
Πώς οι εταιρείες εξωραϊσμού εμποδίζουν τους παγωμένους σωλήνες κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού

Οι εταιρείες εξωραϊσμού είναι συνήθως απασχολημένες το χειμώνα λόγω παγώματος των σωλήνων. Συχνά λαμβάνουμε κλήσεις μόνο αφού έχει ήδη γίνει η ζημιά και έχει εντοπιστεί διαρροή λόγω υγρών σημείων γύρω από την αυλή. Το να είστε προληπτικοί είναι η καλύτερη προσέγγιση για να διασφαλίσετε ότι δεν θα σπαταλήσετε πολύτιμο νερό, χρόνο και χρήματα αυτόν τον χειμώνα.

Οι εταιρείες εξωραϊσμού προτείνουν συμβουλές πρόληψης

Το ότι «η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία» είναι ευρέως γνωστό. Γι‘ αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μερικές βασικές συμβουλές για το πώς να αποτρέψετε και να αποφύγετε το σπασίματα των σωλήνων κατά τη διάρκεια του παγετού.
Οι εύκαμπτοι σωλήνες κήπου μπορούν εύκολα να διαχειρίζονται με απλή αποστράγγιση και απομάκρυνσή τους, ωστόσο οι αντλίες παγωμένων πηγαδιών, τα παγωμένα συστήματα πρόληψης αντιρροής, τα συστήματα παγωμένου καταιονισμού και τα συστήματα παροχής νερού σε εξωτερικούς χώρους είναι ένα εντελώς άλλο θέμα. Οι γραμμές τροφοδοσίας της πισίνας, οι σωλήνες προς τα υδάτινα στοιχεία, ακόμη και οι εκτοξευτήρες νερού πρέπει να αποστραγγίζονται έτσι ώστε το νερό να μην παγώνει μέσα τους όταν πέφτει η θερμοκρασία. Συνιστάται επίσης να κλείσετε τις βαλβίδες στις σαλιάρες των εύκαμπτων σωλήνων σας.
Οι εταιρείες εξωραϊσμού συμβουλεύουν επίσης να μην χρησιμοποιείτε αντιψυκτικό στις γραμμές ύδρευσης εξωτερικών χώρων, καθώς όχι μόνο είναι επιβλαβές για την οικογένειά σας (δύο και τετράποδα) και το περιβάλλον, αλλά δεν εμποδίζει στην πραγματικότητα το πάγωμα των σωλήνων.
Εάν διαθέτετε συσκευή αποτροπής αντίστροφης ροής, είναι σημαντικό να την χειμωνιάσετε. Λόγω της τοποθέτησής της, εάν η συσκευή παγώσει και καταρρεύσει, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πλημμύρες και σοβαρές υλικές ζημιές και στη συνέχεια σε βαρύ λογαριασμό επισκευής.
Αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που ελέγχουν οι εταιρείες εξωραϊσμού όταν κάνουν έλεγχο διασφάλισης ποιότητας. Μια απλή μέθοδος για την αποφυγή παγώματος είναι να περιστρέψετε τη βαλβίδα σε γωνία 45 μοιρών και να τυλίξετε το συγκρότημα του καπό και το κάλυμμα και τη βαλβίδα σε μια πετσέτα ή χοντρό πανί για μόνωση. Τέλος, καλύψτε ολόκληρη τη συσκευή με πλαστική ή ακόμα και πλαστική σακούλα και στερεώστε την. Θα πρέπει επίσης να αποστραγγίσετε το σύστημα αντίστροφης ροής εάν είναι δυνατόν.
Είναι καλύτερο να κάνετε έναν έλεγχο πρόληψης αντί να μάθετε μετά το γεγονός ότι πρέπει να αντικαταστήσετε σωλήνες και να αντιμετωπίσετε ακατάστατο καθαρισμό και μια δαπανηρή θεραπεία.

Η ομάδα υπηρεσιών φροντίδας του γκαζόν μπορεί να κάνει έναν έλεγχο διασφάλισης ποιότητας στην αυλή, τους σωλήνες, τις αναρροές και τα συστήματα άρδευσης για διαρροή με μόλις 79 $. Καλέστε ή στείλτε email σήμερα στο 337-313-3002 εάν χρειάζεστε επισκευή παγωμένου συστήματος άρδευσης, επισκευή αποτροπής παγωμένης αντίστροφης ροής, επισκευή συστήματος παγωμένου καταιωνιστήρων, επισκευή σωληνώσεων συστήματος παγωμένης άρδευσης ή επισκευή σωληνώσεων συστήματος παγωμένης άρδευσης. Παρέχουμε επίσης αφαίρεση χριστουγεννιάτικου φωτός, εγκατάσταση και συντήρηση αποχετεύσεων, υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν πριν και μετά την εμφάνιση και πολλά άλλα.

Schreibe einen Kommentar