Πώς μπορώ να συντηρήσω το γκαζόν μου το καλοκαίρι;

0
Πώς μπορώ να συντηρήσω το γκαζόν μου το καλοκαίρι;

Συμβουλές καλοκαιρινής φροντίδας γκαζόν

Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική εποχή για να περάσετε χρόνο με την οικογένεια, να οργανώσετε συγκεντρώσεις και να απολαύσετε την ύπαιθρο. Όταν έρχεται η οικογένεια, φυσικά θέλεις να βάλεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να διατηρήσουν το σπίτι τους στα καλύτερά του επισκευή στέγης ή σέρβις όταν είναι απαραίτητο. Ωστόσο, όταν πρόκειται για το γκαζόν σας, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών ακολουθούν μια προσέγγιση που θα το κάνετε μόνοι σας. Αν και αυτό είναι υπέροχο, το καλοκαίρι μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για το γκαζόν σας και το γύρω πράσινο. Πώς μπορείτε να διατηρήσετε το γκαζόν σας πλούσιο και ευχάριστο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; Στη MDM Landscapes, συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές σχετικά με την καλοκαιρινή φροντίδα του γκαζόν για να βοηθήσουμε το γκαζόν σας να εντυπωσιάσει όλους όσους επισκέπτονται.

Θερινή Συντήρηση Χλοοτάπητα

Για τους χλοοτάπητες, το καλοκαίρι έρχεται πραγματικά σε τρία μέρη. Αυτό είναι στις αρχές του καλοκαιριού, στα μέσα του καλοκαιριού και στα τέλη του καλοκαιριού, και το καθένα έχει διαφορετικές απαιτήσεις για το πώς να χειριστείτε την καλοκαιρινή φροντίδα του γκαζόν. Ένα παράδειγμα αυτού είναι ότι η καλοκαιρινή επεξεργασία γκαζόν για τα ζιζάνια θα πρέπει να γίνεται νωρίτερα και στα τέλη του καλοκαιριού και όχι στα μέσα του καλοκαιριού. Τα μέσα του καλοκαιριού είναι όταν η ζέστη φτάνει στο αποκορύφωμά της, οπότε όσο περισσότερο μπορείτε να αποφύγετε να επηρεάσετε το έδαφος με χημικές ουσίες και οι επεξεργασίες μπορούν να κάνουν λιγότερο δύσκολη την ανάπτυξη του γκαζόν σας. Οι καλοκαιρινές τροφές για γκαζόν μπορούν να διασκορπιστούν κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες, με μεγάλη έμφαση στη σίτιση στις αρχές του καλοκαιριού για να ενισχύσετε το γρασίδι σας και να το βοηθήσετε να αναπτυχθεί. Αυτή είναι επίσης η στιγμή που θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για τα έντομα του γρασιδιού του καλοκαιριού, όπως τα σκαθάρια και τα σκαθάρια. Με όλα αυτά, ίσως αναρωτιέστε τι γίνεται με το πότισμα; Το πότισμα πρέπει να γίνεται σταθερά νωρίτερα μέσα στην ημέρα και θα πρέπει να φτάνει περίπου τα 4 με 6 ίντσες σε βάθος. Εδώ στο Ντάλας-Φορτ Γουόρθ, Τέξας, όσο αργότερα γίνεται το πότισμα, τόσο πιο πιθανό είναι το νερό να εξατμιστεί γρήγορα και σπάνια να φτάσει στις ρίζες. Για να αποφευχθεί αυτό, μπορείτε να εξετάσετε ένα σύστημα καταιονισμού ή ένα σύστημα άρδευσης. Τέλος, προσπαθήστε να κόψετε το γρασίδι σας λίγο ψηλότερα για να ενθαρρύνετε το γρασίδι σας να μεγαλώσει και να λάβει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Συνήθεις ερωτήσεις για τη συντήρηση

  • Πώς μπορώ να κάνω το γρασίδι μου πράσινο το καλοκαίρι;: Με χρόνο, προσπάθεια και σωστή καλοκαιρινή φροντίδα γκαζόν, μπορείτε να εγγυηθείτε ένα υγιές πράσινο γκαζόν όλο το καλοκαίρι. Εάν χρειάζεστε πρόσθετη φροντίδα, είναι πάντα καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με τους τοπικούς εργολάβους γκαζόν στη MDM Landscapes για σέρβις. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε συμβουλές από ειδικούς και ποιοτική θεραπεία για να διατηρήσετε το γκαζόν σας εκπληκτικό.
  • Είναι εντάξει να λιπάνετε το γκαζόν σας το καλοκαίρι;: Δεν συνιστάται να κάνετε βαρύ λίπασμα στο γρασίδι σας στα μέσα του καλοκαιριού ή στα τέλη του καλοκαιριού. Ενώ η τροφοδοσία του γκαζόν σας, όπως αναφέραμε προηγουμένως, μπορεί να τον ενισχύσει και να τον διατηρήσει υγιή, μια θεραπεία λίπανσης μπορεί στην πραγματικότητα να έχει ως αποτέλεσμα το κάψιμο του γκαζόν σας. Μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ικανότητα του γκαζόν σας να αναπτυχθεί.
  • Είναι νεκρό το καφέ γρασίδι;: Έχουμε μερικά καλά νέα για τους ιδιοκτήτες σπιτιού με καφέ γρασίδι: Μπορεί να μην είναι νεκρό! Το καφέ γρασίδι μπορεί να είναι αντιαισθητικό και μπορεί να μοιάζει σαν ολόκληρο το γρασίδι σας νεκρό. Ωστόσο, μπορεί απλώς να είναι αδρανής, μια κατάσταση όπου το γρασίδι σας είναι ζωντανό αλλά χρειάζεται ενυδάτωση. Εάν έχετε καφέ γρασίδι, μειώστε την κίνηση σε αυτήν την περιοχή για να μειώσετε τις ζημιές και δοκιμάστε να το ποτίσετε. Εάν δεν αποκατασταθεί σε δέκα ημέρες, μπορεί να υπάρχει διαφορετικό πρόβλημα.
  • Το πότισμα νεκρού χόρτου θα το φέρει πίσω;: Το νεκρό γρασίδι είναι πολύ διαφορετικό από το αδρανές γρασίδι. Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ερώτηση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εάν το γκαζόν σας έχει γίνει καφέ να είναι απλώς αδρανές. Με ποιοτική καλοκαιρινή φροντίδα και πότισμα γκαζόν, ίσως μπορέσετε να το επαναφέρετε στην πλούσια κατάστασή του. Ωστόσο, εάν το αντιμετωπίζετε και δεν επιστρέφει μετά από δέκα ημέρες, η επικοινωνία με έναν εργολάβο χλοοτάπητα είναι το επόμενο βήμα σας.

Ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν

Η καλοκαιρινή φροντίδα του γκαζόν, αν και είναι λίγο πιο εντατική, δεν χρειάζεται να είναι ταλαιπωρία. Γνωρίζοντας τον σωστό τρόπο να ποτίζετε και να φροντίζετε το γρασίδι σας μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καλύτερη εμφάνιση όλο το χρόνο. Χρησιμοποιώντας αυτές τις καλοκαιρινές συμβουλές για τη φροντίδα του γκαζόν, μπορείτε να χειριστείτε τα περισσότερα πράγματα που έρχονται στο δρόμο σας. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν φορές που συναντάτε ένα πρόβλημα και δεν είστε σίγουροι πώς να το χειριστείτε, όπως ένα περίεργο φυλλώδες φυτό στην αυλή σας ή αποχρωματισμός στο γκαζόν σας. Ψάχνετε για υψηλής ποιότητας και προσιτές υπηρεσίες τοπίου στο Ντάλας-Φορτ Γουόρθ, Τέξας; Το MDM Landscapes είναι αυτό που πρέπει να καλύψει τις ανάγκες του τοπίου σας, από τα δέντρα μέχρι τη φροντίδα του γκαζόν. Οι ειδικοί μας εργολάβοι γκαζόν μπορούν να τα χειριστούν όλα, δίνοντάς σας το καταπράσινο γκαζόν που χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε όποιον οδηγεί ή επισκέπτεται. Ξεκινήστε με τις ανάγκες του γκαζόν σας σήμερα, καλώντας το 817-396-0125.

Schreibe einen Kommentar