Πώς επιλέγω ένα φωτιστικό εξωτερικού χώρου; –

0
Πώς επιλέγω ένα φωτιστικό εξωτερικού χώρου;  –
σκαλοπάτι και εξωτερικός φωτισμός για το σπίτι σας

Φωτίστε τους εξωτερικούς χώρους

Ο εξωτερικός φωτισμός μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο σπίτι σας τη νύχτα. Όχι μόνο από την εμφάνιση αλλά και από την ασφάλεια που προσφέρει. Μπορείτε να επιλέξετε εξωτερικά φώτα για σπίτια που περνούν κατά μήκος του διαδρόμου ή τοποθετούνται στο παρτέρι για να τονίσουν τον θάμνο και μια άλλη διακόσμηση. Υπάρχουν φώτα εξωτερικού χώρου για να κρεμάσετε στα δέντρα στην πίσω αυλή καθώς διασκεδάζετε τους επισκέπτες ή απλώς απολαμβάνετε την αυλή σας με την οικογένεια ενώ μαγειρεύετε έξω ή κολυμπάτε.

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού παραιτούνται από τα εξωτερικά φώτα λόγω της πρόσθετης δαπάνης στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος όταν ξεχνούν να τα σβήσουν. Σήμερα, ωστόσο, υπάρχουν φώτα εξωτερικού χώρου με χρονοδιακόπτη που μπορείτε να ρυθμίσετε να ανάβουν και να σβήνουν συγκεκριμένες ώρες, ακόμη και διαφορετικές ώρες κάθε μέρα. Υπάρχουν φώτα που συγχρονίζονται με την κινητή συσκευή σας σήμερα, ώστε να μπορείτε να τα χειρίζεστε όταν αργείτε να επιστρέψετε στο σπίτι.

Είναι τα φώτα LED καλά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους;

Ναι, στην πραγματικότητα, σήμερα, οι ειδικοί στο φωτισμό συνιστούν φωτισμό LED σε σχέση με άλλα φώτα εξωτερικού χώρου, επειδή είναι καλύτερα. Υπάρχουν δύο κύριοι δείκτες ποιότητας που θέλετε να λάβετε υπόψη, εάν δεν είστε σίγουροι για τα φώτα εξωτερικού χώρου να συνδυάσετε όταν πρόκειται για φωτισμό LED.

  • Θερμοκρασία χρώματος
  • Δείκτης απόδοσης χρωμάτων

Η θερμοκρασία χρώματος καθορίζει τη λάμψη του φωτός. Μπορεί να κυμαίνεται από ένα ψυχρό λευκό/μπλε έως ένα ζεστό κοκκινωπό-πορτοκαλί. Αυτό είναι ένα αντικείμενο προτίμησης εξωτερικού φωτισμού και με την τεχνολογία LED, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα για να διαλέξετε σήμερα.

Ο δείκτης απόδοσης χρωμάτων σας συμβουλεύει σχετικά με το πόσο κοντά εμφανίζονται συγκριτικά τα φωτισμένα αντικείμενα υπό συνθήκες φωτός της ημέρας. Αυτό είναι να έχει τιμή 90 ή παραπάνω είναι πιο στόχος, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για φώτα εξωτερικού χώρου.

Ποιο είναι το καλύτερο υλικό για φωτιστικά εξωτερικού χώρου;

Όταν επιλέγετε φωτιστικά εξωτερικού χώρου για το σπίτι σας, να έχετε κάποια γνώση και κατανόηση σχετικά με τα διαφορετικά υλικά και τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται, γιατί δεν αρκεί να βασίζετε τις επιλογές σας απλώς στο πώς φαίνεται ένα φωτιστικό. Οι επιλογές μετάλλου που φώτα εξωτερικού χώρου είναι διαθέσιμες σε μια σειρά από αλουμίνιο έως ορείχαλκο, από χαλκό έως ανοξείδωτο χάλυβα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων μετάλλων για να διαλέξετε για τα φώτα εξωτερικού χώρου σας.

Αλουμίνιο

Τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου από αλουμίνιο είναι δημοφιλή επειδή είναι φθηνά. Είναι επίσης ένα μέταλλο χαμηλής ποιότητας που δεν προορίζεται για εκτεταμένη χρήση σε εξωτερικούς χώρους λόγω οξείδωσης. Το αλουμίνιο που είναι βαμμένο θα ξεθωριάζει γρήγορα εκτός και αν είναι βαμμένο με σκόνη. Σε μια παράκτια περιοχή όπου ο αέρας μπορεί να μεταφέρει αλάτι από το νερό, ο φωτισμός αλουμινίου θα διαβρωθεί.

Ορείχαλκος

Επειδή ο ορείχαλκος είναι ένα σκληρό μέταλλο, θα κρατήσει περισσότερο σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ο συνδυασμός χαλκού και ψευδαργύρου που κάνει τον ορείχαλκο, δεν θα διαβρωθεί και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, καθιστώντας το ιδανικό για παραθαλάσσιο περιβάλλον. Ωστόσο, δεν θα διατηρήσει αυτή την ορειχάλκινη εμφάνιση γιατί θα «πατίνα» όταν εκτεθεί στα εξωτερικά στοιχεία. Τα ορειχάλκινα φωτιστικά για φώτα εξωτερικού χώρου είναι ένα ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας μέταλλο με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Χαλκός

Ο χαλκός είναι ένα άλλο υλικό που είναι εξαιρετικά φώτα εξωτερικού χώρου, παρόλο που δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο ο ορείχαλκος, θα «πατίνα» επίσης με την ηλικία. Ένα μειονέκτημα σε αυτό το μέταλλο είναι ότι η σπανιότητα του το καθιστά μέταλλο υψηλής κλοπής.

Ανοξείδωτο ατσάλι

Για ένα σπίτι μοντέρνου στιλ, ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι το τέλειο μέταλλο για τα φώτα εξωτερικού χώρου. Αντανακλά τον ήλιο, αλλά απαιτεί επίσης περισσότερη συντήρηση από τα άλλα μέταλλα που έχουμε συζητήσει. Ο ανοξείδωτος χάλυβας θα διαβρωθεί εάν δεν διατηρείται καθαρός και/ή έχει ένα στρώμα οξειδίου του χρωμίου για προστασία.

Vivex

Αυτό το επαναστατικό υλικό φωτισμού εξωτερικού χώρου είναι βαθιές πάνω από το τυπικό υλικό ρητίνης πολυουρεθάνης που υπάρχει στα περισσότερα φώτα εξωτερικού χώρου. Αποτελείται από ένα μοναδικό συνθετικό από αλεσμένη σκόνη μαρμάρου και ένα σύνθετο λάτεξ που του προσδίδει ανθεκτικότητα και αντοχή όταν αυτοί οι δύο παράγοντες συνδέονται μεταξύ τους. Η δοκιμή αυτού του βιοδιασπώμενου υλικού διαπίστωσε ότι μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες κάτω από -20°F και έως και πάνω από 130°F, καθιστώντας το εξαιρετικό μέταλλο για όλες τις περιοχές.

Ποια είναι τα καλύτερα φώτα για έξω;

Η πίσω αυλή, η μπροστινή αυλή ή ο κήπος σας μπορούν να μετατραπούν σε προσωπικό και μοναδικό στυλ με τα σωστά φώτα εξωτερικού χώρου. Όχι μόνο τα σωστά φώτα εξωτερικού χώρου θα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίζει, αλλά θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε περισσότερο τον εξωτερικό χώρο σας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε καθώς αγοράζετε φώτα εξωτερικού χώρου είναι ότι αυτός είναι ένας τομέας όπου περισσότερα είναι καλύτερα, δηλαδή όσο περισσότερα πληρώνετε, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα, ειδικά αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ηλιακό φωτισμό. Εάν πρόκειται να τοποθετήσετε τα φώτα εξωτερικού χώρου στο σπίτι σας, οι ειδικοί συνιστούν να πηγαίνετε με ενσύρματο αντί για ηλιακό, και έχοντας αυτό κατά νου, να έχετε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο, τοπία και συχνά, εργολάβος στέγης, η εγκατάσταση τους είναι πάντα καλύτερο. Μερικές ιδέες για τα φώτα εξωτερικού χώρου σας:

  • Εάν έχετε μια μικρή περιοχή, όπως έναν κήπο, τόσο καλύτερα το φως είναι ένα φωτιστικό τοίχου. Εάν πρόκειται για μονοπάτι ή διάδρομο με κήπους και στις δύο πλευρές, τα φώτα χορδών είναι τα καλύτερα και μπορούν να αφεθούν όλο το χρόνο. Αν σας αρέσει η όψη του ηλιακού, πηγαίνετε με το ανεξάρτητο φανάρι σε ένα τραπέζι ή κρεμασμένο από ένα κλαδί δέντρου.
  • Τα κλασικά φώτα αιχμής είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή για έναν κήπο ή για να φωτίζουν μονοπάτια και λιμνούλες. Εάν επιλέξετε ηλιακή, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα έχουν άφθονο ηλιακό φως, ώστε να λειτουργούν καλά τη νύχτα. Τα φώτα κατεύθυνσης είναι μια κλασική επιλογή, αν θέλετε να επισημάνετε ένα άγαλμα ή ένα υδάτινο στοιχείο που θέλετε να κάνετε μια δήλωση.

Προτού κάνετε οποιαδήποτε τελική επιλογή στα φώτα εξωτερικού χώρου, βεβαιωθείτε ότι έχουν χαρακτηριστεί για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και ότι είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Λάβετε υπόψη ότι ο φωτισμός για μια λίμνη θα διαφέρει από τον φωτισμό του κήπου.

Ποια είναι η καλή ισχύς για τα φώτα εξωτερικού χώρου;

Εξαρτάται από την περιοχή που θέλετε να φωτίσετε. Η μέση ισχύς φωτός εξωτερικού χώρου είναι 80 Watt. Ωστόσο, μια χαμηλότερη ισχύς είναι καλύτερη για ορισμένες περιοχές και χρήσεις. Όπως ένας κήπος ή ένα μονοπάτι, τα 40 watt είναι αρκετά. Ωστόσο, στο δρόμο ή σε μια μικρή αυλή, ίσως πιο έντονα φώτα και 80 watt θα ήταν το καλύτερο.

φώτα σπιτιού για εξωτερικό χώρο

Πόσα lumen χρειάζεστε για να φωτίσετε μια αυλή;

Οι αυλοί εξωτερικού φωτισμού κυμαίνονται μεταξύ 12 και 1300, με προτεινόμενο φωτισμό διαδρομής και φωτισμό βημάτων στα 100 lumen. Για προβολείς και φωτισμό αισθητήρα κίνησης, συνιστούμε 700 lumens. Όταν αναζητάτε υποβρύχιο φωτισμό, όπως σιντριβάνι, λίμνη ή πισίνα, συνιστάται 200 ​​έως 400 lumens και τα φώτα τοίχου πρέπει να έχουν 50 έως 185 lumens. Πενήντα έως 300 lumen είναι αρκετά για γενικό φωτισμό τοπίου.

Τα εξωτερικά φώτα μπορούν να αλλάξουν όλη την απήχηση στο σπίτι σας τα βράδια, να το κάνουν ένα θερμό καλωσόρισμα για τους επισκέπτες ενώ παρέχουν ασφάλεια. Για την πίσω αυλή, ο εξωτερικός φωτισμός σάς επιτρέπει να απολαύσετε αυτήν την επέκταση του σπιτιού σας για διασκέδαση ή απλά να απολαύσετε την αυλή σας όλο το χρόνο. Καλέστε σήμερα στο 817-396-0125 για φωτισμό εξωτερικού χώρου στο Ντάλας-Φορτ Γουόρθ, Τέξας από την MDM Landscapes.

Schreibe einen Kommentar