Προετοιμάστε το γκαζόν σας για τις επόμενες εποχές και την επόμενη χρονιά

0
Προετοιμάστε το γκαζόν σας για τις επόμενες εποχές και την επόμενη χρονιά

Έλεγχος χόρτου καβουριούΕνώ οι μεγάλες μέρες της καλοκαιρινής ζέστης είναι εδώ για να μείνουν για μερικούς ακόμη μήνες, συχνά αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε αν οι χλοοτάπητες μας θα επιβιώσουν και ποια επόμενα βήματα πρέπει να κάνουμε για να προετοιμαστούμε για τις επόμενες εποχές, καθώς και για την επόμενη χρονιά .

Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό και την προετοιμασία, εξετάζοντας τον αερισμό και την υπερσπορά. Εάν αναρωτιέστε τι είναι ο αερισμός ή η υπερβολική σπορά και τι μπορούν να επιτύχουν ιδιαίτερα, εδώ είναι μια ωραία ανάλυση για εσάς.

Ο Tim Simounet, ιδιοκτήτης και κηπουρός της Englewood Lawn & Landscapes, λέει: «Ο αερισμός πυρήνα και ο υπερκείμενος σπόρος για χλοοτάπητες στα τέλη του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου είναι ένας έξυπνος τρόπος για να πυκνώσετε το γρασίδι φυσικά για λιγότερα ζιζάνια και μια πιο υγιή αυλή. Τώρα είναι η καλύτερη και πραγματικά μοναδική στιγμή για να αποκαταστήσετε τους χλοοτάπητες και να σπείρετε σπόρους χόρτου. 3 βασικά πράγματα που χρειάζονται για την επιτυχία είναι η επαφή με τους σπόρους του εδάφους, η τακτική θερμοκρασία πάνω από 60 και 14 ημέρες υγρασίας»

Τι είναι ο αερισμός;
Ο αερισμός περιλαμβάνει τη διάτρηση του εδάφους με μικρές τρύπες για να επιτραπεί στον αέρα, το νερό και τα θρεπτικά συστατικά να διεισδύσουν στις ρίζες του χόρτου. Αυτό βοηθά τις ρίζες να αναπτυχθούν βαθιά και να δημιουργήσουν ένα πιο δυνατό, πιο ζωντανό γκαζόν. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι η ανακούφιση της συμπίεσης του εδάφους. Τα συμπιεσμένα εδάφη έχουν πάρα πολλά στερεά σωματίδια σε έναν συγκεκριμένο όγκο ή χώρο και αυτό μπορεί να εμποδίσει τη σωστή κυκλοφορία του αέρα, του νερού και των θρεπτικών ουσιών.

«Σαράντα χρόνια στην πράσινη βιομηχανία και εξακολουθεί να με ενοχλεί να βλέπω ανθρώπους να σπαράζουν την άνοιξη να χάνουν χρόνο και χρήμα. Σύμφωνα με όλους τους ειδικούς στον τομέα της κηπουρικής, συμπεριλαμβανομένων των UT και VT, τα τέλη του καλοκαιριού και οι αρχές του φθινοπώρου είναι η απόλυτη καλύτερη στιγμή για να σπείρετε σπόρους χόρτου στην περιοχή Mountain Empire», λέει ο Simounet.

Τι είναι η υπερσπορά;
Η σπορά σπόρων γρασιδιού δροσερής εποχής στα τέλη του καλοκαιριού, στις αρχές του φθινοπώρου επιτρέπει τρεις δροσερές καλλιεργητικές περιόδους για την ανάπτυξη των ριζών, καθώς και την ενίσχυση των ριζών για την προετοιμασία για τη ζέστη και τη σκληρή άργιλο τα επόμενα καλοκαίρια.


Schreibe einen Kommentar