Πληρώνοντας για τη φροντίδα του γκαζόν και τον εξωραϊσμό σας στη λίμνη Charles

0
Πληρώνοντας για τη φροντίδα του γκαζόν και τον εξωραϊσμό σας στη λίμνη Charles

Μια από τις ερωτήσεις που κάνουν οι νέοι πελάτες μας για εξωραϊσμό στη λίμνη Charles είναι πώς μπορούν να μας πληρώσουν. Για ασφάλεια και ευκολία, λαμβάνουμε πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Στην αρχή, ορισμένοι πελάτες θέλουν να κάνουν ένα βήμα πίσω και να το σκεφτούν, αλλά αμέσως μετά, μπορούν να δουν τη σοφία στην επιλογή της επεξεργασίας πιστωτικών καρτών.
Για να προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο έγκαιρες υπηρεσίες για τον εξωραϊσμό της λίμνης Charles, μας αρέσει να χρεώνουμε τους πελάτες μας με βολικό τρόπο. Όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών τοπίου έχουν τον μοναδικό στόχο να προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη εξυπηρέτηση και να τους χρεώνουν τις καλύτερες τιμές για αυτήν.
Για τους πελάτες μας της φροντίδας χλοοτάπητα Lake Charles, δεχόμαστε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το κάνουμε αυτό. Ωστόσο, το κυριότερο είναι ότι αυτός είναι ο πιο βολικός τρόπος για να μας πληρώσουν οι πελάτες μας.
Πρώτον, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες μας ότι χρησιμοποιούμε τα πιο πρόσφατα μέτρα ασφαλείας για την κρυπτογράφηση των αναγνωρίσιμων πληροφοριών τους. Τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας δεν θα είναι ποτέ προσβάσιμα από μη εξουσιοδοτημένα μέρη. Τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζουμε είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν άλλες εταιρείες που επεξεργάζονται πιστωτικές κάρτες. Διασφαλίζουμε ότι διατηρούμε όλα τα στοιχεία των πελατών μας ασφαλή και ασφαλή.

Τιμολόγηση μετά την εργασία

Μας αρέσει να εισπράττουμε πληρωμή μετά την ολοκλήρωση μιας εργασίας γιατί είναι βολικό για τους πελάτες και για εμάς. Οι υπάρχοντες πελάτες μας αισθάνονται πολύ άνετα με αυτή τη ρύθμιση. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο διασφαλίζονται οι πελάτες μας ότι η δουλειά έχει ολοκληρωθεί, αλλά από επιχειρηματική σκοπιά, μας επιτρέπει να διατηρούμε την επιχείρησή μας ομαλά, ενώ η ομάδα μας εστιάζει στην κύρια δουλειά μας – την ικανοποίηση των πελατών.
Κάνουμε επεξεργασία πιστωτικών καρτών για τους οικιακούς πελάτες μας στη λίμνη Charles. Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν ανησυχίες σχετικά με αυτό, τους διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούν.
Πρώτα, κόβουμε το γκαζόν ή κάνουμε οποιαδήποτε εργασία περιποίησης χλοοτάπητα μας άφησαν να κάνουμε. Την επόμενη μέρα, χρεώνουμε την κάρτα και δημιουργούμε ένα τιμολόγιο για την εργασία. Αυτό το πληρωμένο τιμολόγιο αποστέλλεται μέσω email στον πελάτη, εάν έχουμε μια διεύθυνση email στο αρχείο.
Απαιτούμε από όλους τους οικιακούς πελάτες μας να έχουν στο αρχείο μια πιστωτική κάρτα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να χρεώσουμε την κάρτα την επόμενη μέρα αντί να περιμένουμε επί τόπου πληρωμές με μετρητά ή να στέλνουμε τιμολόγια για πληρωμές και στη συνέχεια υπενθυμίσεις πληρωμής. Διευκολύνει επίσης το διοικητικό έργο για το προσωπικό μας.
Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η επεξεργασία πιστωτικών καρτών για τους οικιακούς πελάτες μας στο Lake Charles είναι μια κερδοφόρα κατάσταση για αυτούς και εμάς επίσης.

Αναλυτικά αρχεία πελατών

Μετά από κάθε εργασία, ενημερώνουμε τα αρχεία πελατών μας στο αρχείο μας. Διατηρούμε στοιχεία επικοινωνίας, ιστορικό εργασιών, τιμολόγια και αρχεία ιστορικού πληρωμών. Από την αρχή μέχρι το τέλος, μπορούμε να παρακολουθήσουμε το ιστορικό συντήρησης γκαζόν. Μπορούμε επίσης να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα τιμολόγιά τους για φορολογικούς σκοπούς.
Είναι ποτέ δύσπιστοι οι πελάτες μας σχετικά με το να δώσουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας; Συνήθως, όπως όλοι οι άλλοι, είναι. Ωστόσο, αμέσως μετά πείθονται. Μετά από όλα, αυτή η διαδικασία είναι τόσο βολική για τις επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν Lake Charles.
Πάντα αναζητούμε τρόπους για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας για τον εξωραϊσμό της λίμνης Charles. Η επεξεργασία πληρωμών με πιστωτική κάρτα είναι ένα από αυτά. Είναι τόσο απροβλημάτιστο για τους πελάτες μας και διευκολύνει τη διοίκησή μας.

Καλέστε μας στο 337-313-3002 εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή για την υπηρεσία μας για τον εξωραϊσμό της λίμνης Charles.

Schreibe einen Kommentar