Ο Billy Goat παρουσιάζει τον αφιερωμένο αυτοκινούμενο τρυπάνι

13
Ο Billy Goat παρουσιάζει τον αφιερωμένο αυτοκινούμενο τρυπάνι
image_pdf

τράγοςΟ Billy Goat παρουσίασε τον AGR1300H Auger, τον μόνο αποκλειστικό αυτοκινούμενο κοχλία στην αγορά στην κατηγορία του. Η μονάδα παράγει ροπή έως και 350 ποδών (η υψηλότερη ροπή bit στην κατηγορία της). γόνατα υποβοήθησης ανύψωσης. και ένα Z-Link™ που εκκρεμεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για διάτρηση ευθείας γραμμής με περιορισμένη επανατοποθέτηση.

Το AGR1300H περιλαμβάνει έξυπνα χειριστήρια υδροκίνησης, τα οποία εμφανίζονται επίσης στους κόφτες χλοοτάπητα Billy Goat, αεριστήρες, επόπτες και θαμνοκοπτικά για ευκολία στην εμπειρία των πελατών σε πολλά προϊόντα, μεταφορά χωρίς κόπωση και τυποποιημένη διαχείριση στόλου. Η μεταβλητή ταχύτητα εμπρός και όπισθεν είναι στάνταρ και η μετάδοση κίνησης είναι ξεχωριστή από το τρυπάνι, εξαλείφοντας την ανάγκη μετάβασης σε λειτουργία οδήγησης ή τρυπήματος.

Σε ανώμαλο ή λοφώδες έδαφος, ένα ποδοκίνητο χειρόφρενο με ελατήριο και στους δύο πίσω τροχούς βοηθά στη σταθεροποίηση του μηχανήματος και μια περιστρεφόμενη κεφαλή που κλειδώνει διευκολύνει το τρύπημα σε ευθεία γραμμή. Οι περιστρεφόμενοι μπροστινοί τροχοί και τα ελαστικά πίσω χλοοτάπητα υψηλής περιστροφής παρέχουν ομαλή μεταφορά στο χώρο εργασίας και από τρύπα σε τρύπα. Η εξέδρα εφαρμόζει επίσης απρόσκοπτα μέσα από μια πύλη 36″.

Για απλή μεταφορά, η μονάδα χωράει στο πίσω μέρος ενός φορτηγού 6 ιντσών με τη μύτη επάνω. Επιπλέον, το Billy Goat Text to Video προσφέρει εύκολα οδηγίες για την εκκίνηση και τη λειτουργία μέσω βίντεο από φορητή συσκευή.

Η μονάδα διατίθεται στάνταρ με ένα Honda GXV 13 HP, 390cc που τροφοδοτεί ένα πακέτο αντλίας/μοτέρ 10 GPM και χειρίζεται εύκολα bit 2″ έως 18″.

Schreibe einen Kommentar