Οι πελάτες της Lake Charles Lawn Service θα πρέπει να επιλέξουν εβδομαδιαία συντήρηση γκαζόν

0
Οι πελάτες της Lake Charles Lawn Service θα πρέπει να επιλέξουν εβδομαδιαία συντήρηση γκαζόνΗ συχνότητα, όχι η τιμή, θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα για τους πελάτες που αναζητούν επαγγελματική υπηρεσία γκαζόν Lake Charles.
Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που ακούμε από τους πελάτες μας είναι ποιο σχέδιο συντήρησης γκαζόν και τοπίου είναι καλύτερο για το σπίτι τους.
Συνήθως, αυτό εξαρτάται από δύο επιλογές – εβδομαδιαία ή διεβδομαδιαία προγράμματα συντήρησης γκαζόν. Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματά του έναντι του άλλου. Ωστόσο, μία φορά το δεκαπενθήμερο μπορεί να είναι πολύ μεγάλη για να διατηρήσετε το γκαζόν σας σε άριστη κατάσταση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν στο Lake Charles LA συμβουλεύουν τους πελάτες να επιλέξουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα.
Η επιλογή είτε εβδομαδιαίας είτε διεβδομαδιαίας υπηρεσίας συντήρησης γκαζόν εξαρτάται επίσης από τον προϋπολογισμό. Το να έχετε ένα όμορφο γκαζόν καθ‘ όλη τη διάρκεια της άνοιξης θα είναι περισσότερο από αρκετή αποζημίωση για τον προϋπολογισμό σας.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Στη νοτιοδυτική Λουιζιάνα, το γρασίδι αναπτύσσεται έντονα την άνοιξη και το καλοκαίρι. Στην πραγματικότητα, ορισμένα είδη γρασιδιού μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που ξεπερνούν ακόμη και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα συντήρησης, δίνοντας έτσι στο γρασίδι σας μια κακή εμφάνιση της ημέρας. Απλώς χάσετε μια εβδομάδα και η ανάπτυξη θα αυξηθεί σε πρωτοφανή ύψη και άθλια κατάσταση.

Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα συντήρησης γκαζόν

Για πόσο ακριβώς μιλάμε εδώ για το εβδομαδιαίο σχέδιο κοπής χόρτου; Όχι πολύ πραγματικά. Αξίζετε ένα όμορφο γκαζόν κάθε εβδομάδα, με μόλις 60 $ επιπλέον.
Για εβδομαδιαίες περικοπές, το κόστος είναι 45 $ ανά περικοπή. Πολλαπλασιάστε το επί τέσσερα για να πάρετε ένα μηνιαίο ποσό 180 $.
Για την περικοπή δύο φορές την εβδομάδα, το κόστος θα είναι 60 $ ανά περικοπή, που την καθιστά 120 $ ανά μήνα. Υπάρχει διαφορά 60$ μεταξύ των δύο προγραμμάτων. Για αυτή τη διαφορά των 60 $, το γκαζόν σας μπορεί να είναι η συζήτηση της γειτονιάς ή το καυτό θέμα στη συνάντησή σας στο HOA, είτε για καλούς είτε για κακούς λόγους.
Όταν οι πελάτες τηλεφωνούν στο TCLS για να μάθουν για τα σχέδιά μας για την υπηρεσία γκαζόν Lake Charles, οι περισσότεροι συμβιβάζονται με τα εβδομαδιαία προγράμματα. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί, μόλις βιώσετε την εξαιρετικά έντονη ανάπτυξη που μπορούν να παρουσιάσουν πολλά χόρτα που έχουν καλή απόδοση στη νοτιοδυτική Λουιζιάνα.
Εάν γονιμοποιήσετε το γκαζόν σας σωστά και το ποτίσατε όπως σας συμβουλεύτηκε, θα αποκτήσετε το είδος του λαχταριστού πράσινου που πάντα λαχταρούσατε. Είναι πράγματι δυνατό να δημιουργήσετε ένα γκαζόν που μοιάζει σαν να βγήκε ακριβώς από ένα περιοδικό οικιακής βελτίωσης.
Μια άλλη πτυχή που μπορεί να μην λάβετε υπόψη, αλλά που θα εξετάσει η εταιρεία φροντίδας γκαζόν είναι ο χρόνος που χρειάζεται για το κούρεμα του χόρτου. Το έμπλαστρο που μπορείτε να αφιερώσετε 45 λεπτά για να κόψετε σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα μπορούσε να απαιτήσει έως και 75 λεπτά εάν έχετε να κάνετε με δύο εβδομάδες ανάπτυξης. Έτσι, αν σκεφτόσασταν ότι θα εξοικονομούσατε τα 60 $ ανά μήνα, έχετε άλλη σκέψη. Δεν πρόκειται να συμβεί.

Το πιο συχνό κούρεμα βελτιώνει την υγεία των λεπίδων

Το καλό πότισμα και λίπανση σημαίνει επίσης ότι θα έχετε γρήγορη ανάπτυξη και μερικές φορές, θα πιστεύετε ακόμη και ότι το πρόγραμμα περιποίησης γκαζόν μια φορά την εβδομάδα δεν είναι αρκετό. Μερικά από τα γρασίδι όπως οι Βερμούδες μπορεί να φαίνονται καφετί ή κιτρινωπό αντί για πράσινο όταν δεν κουρεύονται σωστά. Αυτό το γρασίδι είναι πολύ ευαίσθητο σε κακές ασκήσεις κοπής.
Αυτό ισχύει και για διαφορετικούς τύπους χόρτου. Όταν τα αφήνετε να μακρύνουν πολύ, σημαίνει ότι το χλοοκοπτικό θα πρέπει να κόψει χαμηλότερα από το απαραίτητο για να απαλλαγεί από την επιπλέον ανάπτυξη. Αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί όταν κόβετε περισσότερο από το 1/3 του γρασιδιού, κάνετε την λεπίδα που απομένει ευάλωτη σε επιθέσεις παρασίτων, ασθένειες και άλλες ασθένειες. Έτσι, σας συμβουλεύουμε ότι δεν πρέπει ποτέ να κόβετε περισσότερο από 1,25 ίντσες από το γρασίδι.
Σκεφτείτε τότε τι συμβαίνει όταν αφήνετε το γρασίδι να μεγαλώσει πάρα πολύ όσο περιμένετε να περάσουν δύο εβδομάδες. Σημαίνει ότι όταν έρθει η εταιρεία περιποίησης γκαζόν που έχετε αναθέσει να κάνει τη δουλειά, θα συνεχίσει να κόβει τις προτεινόμενες 1,25 ίντσες της λεπίδας του γρασιδιού.
Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι αρκετό γιατί υπάρχουν δύο εβδομάδες ανάπτυξης. Εδώ, δύο πράγματα μπορούν να συμβούν. Πρώτον, μπορεί να αφήσουν το γκαζόν σας να φαίνεται άσχημο και να σας ενοχλήσουν. Δεύτερον, θα πρέπει να κουρέψουν χαμηλότερα από το συνιστώμενο και να εκθέσουν το πολύτιμο γκαζόν σας σε επιθέσεις.

Η εβδομαδιαία ή η δύο φορές εβδομαδιαία υπηρεσία γκαζόν Lake Charles είναι θέμα αγάπης

Όταν επιλέγετε είτε την εβδομαδιαία είτε την εβδομαδιαία υπηρεσία γκαζόν Lake Charles, τελικά εξαρτάται από το πόσο αγαπάτε το γκαζόν σας.
Λαμβάνοντας υπόψη όλο το κόστος και την προσπάθεια που έχετε δαπανήσει για να διατηρήσετε την εμφάνιση του πάντα τόσο πράσινου, αγαπάτε πραγματικά το γκαζόν σας. Σε αυτήν την περίπτωση, επιλέξτε τις εβδομαδιαίες υπηρεσίες κοπής χόρτου. Δεν θα το μετανιωσεις.
Όπως έχετε δει επίσης στην τιμολόγηση, στην πραγματικότητα πληρώνετε λιγότερα ανά περικοπή όταν κόβετε περισσότερες φορές. Το να κόβεις λιγότερες φορές κοστίζει περισσότερο. Περισσότερα κοστίζει λιγότερο! Θα εξοικονομήσετε 15 $ για κάθε εβδομαδιαία περικοπή.
Εξοικονομήστε χρήματα και ταυτόχρονα διατηρήστε το γκαζόν σας να φαίνεται και να μυρίζει φρέσκο ​​όλη την ώρα. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε τις λεπίδες του γρασιδιού σας από δυσάρεστες χρωματικές στροφές και ασθένειες.
Όταν έχετε εβδομαδιαίες υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν στο Lake Charles LA, οποιαδήποτε ευπάθεια στο γκαζόν σας μπορεί να εντοπιστεί εκ των προτέρων. Η ομάδα μας για τις υπηρεσίες κοπής χόρτου γνωρίζει τη δουλειά της. Το μελετούν διεξοδικά για τυχόν σημάδια προσβολής από παράσιτα ή ασθένεια, τις ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά και την υγεία του χόρτου. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ζήτημα μπορεί να συλληφθεί πριν προλάβει να κλιμακωθεί.
Έχετε δει γιατί πολλοί πελάτες επιλέγουν μια εβδομαδιαία υπηρεσία γκαζόν Lake Charles σε αντίθεση με το δεκαπενθήμερο πρόγραμμα. Προσφέρει περισσότερη αξία για λιγότερα χρήματα, σας επιτρέπει να διατηρήσετε ένα κορυφαίο γκαζόν και ενισχύει την υγεία του γρασιδιού σας.

Καλέστε το TCLS σήμερα στο 337-313-3002 για να κανονίσετε το εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα συντήρησης γκαζόν. Αποκτήστε περισσότερη αξία για λιγότερα χρήματα.

Schreibe einen Kommentar