Νέος ελεγκτής αποκωδικοποιητή SiteMaster™ 2 συρμάτων από την K-Rain

12
Νέος ελεγκτής αποκωδικοποιητή SiteMaster™ 2 συρμάτων από την K-Rain
image_pdf

Κ-Βροχή

Η K-Rain Manufacturing ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της ελεγκτή άρδευσης 2 συρμάτων, του SiteMaster. Προσφέρει δυνατότητα 99 ζωνών και έχει σχεδιαστεί για μεγάλες εμπορικές, βιομηχανικές και οικιστικές εγκαταστάσεις άρδευσης. Σε αντίθεση με έναν συμβατικό ελεγκτή, το SiteMaster χρησιμοποιεί μονοπάτι επικοινωνίας 2 καλωδίων και διευθυνσιοδοτούμενους αποκωδικοποιητές για τον έλεγχο των βαλβίδων, των εκκινήσεων της αντλίας και των αισθητήρων ροής. Το πλεονέκτημα είναι η μεγαλύτερη χωρητικότητα ζώνης/σταθμού με αποκωδικοποιητές που μπορούν να τοποθετηθούν σε μεγάλες αποστάσεις από τον ελεγκτή – έως και 2,8 μίλια μακριά με ένα πλήρως φορτωμένο σύστημα 99 ζωνών. Η εργασία εξοικονομείται στο καλώδιο και την εγκατάσταση, καθώς όλες οι βαλβίδες μοιράζονται την ίδια διαδρομή δύο καλωδίων.

«Η εύκολη εγκατάσταση και τα προηγμένα διαγνωστικά είναι αυτά που ξεχωρίζουν το SiteMaster από το πακέτο», λέει ο Josh Carmichael, K-Rain Engineering Manager. «Για παράδειγμα, η οθόνη κατάστασης αποκωδικοποιητή είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος ελέγχου της ισχύος του εξερχόμενου και του εισερχόμενου σήματος κάθε αποκωδικοποιητή. Και η διαδραστική οθόνη σφάλματος παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με ένα σφάλμα και τη θέση του.“ Ο Chip Kah, Πρόεδρος της K-Rain, προσθέτει: «Η μεγάλη οθόνη, το πλήρες πληκτρολόγιο και ο εύκολος προγραμματισμός κάνουν τη ρύθμιση και τη λειτουργία του SiteMaster απλή και διαισθητική».

Η K-Rain είναι ο 4ος μεγαλύτερος κατασκευαστής προϊόντων άρδευσης στον κόσμο. Ο ελεγκτής αποκωδικοποιητή K-Rain SiteMaster 2-Wire είναι διαθέσιμος τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε 60 χώρες παγκοσμίως.

Θέλετε να μιλήσετε με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας γκαζόν και τοπίου σχετικά με την άρδευση; Λάβετε μέρος στη συζήτηση στο δικαστήριο στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar