Νέος εγχυτήρας εδάφους, υποτροφία και προσθήκη μαχαιριού αέρα

14
Νέος εγχυτήρας εδάφους, υποτροφία και προσθήκη μαχαιριού αέρα

Η Arborjet, μια φυτοϋγειονομική εταιρεία: παρουσιάζει έναν νέο εγχυτήρα εδάφους. ανακοινώνει την όγδοη συνεχή χρονιά του προγράμματος υποτροφιών Taking Root· και προσθέτει το Supersonic Air Knife στις προσφορές εργαλείων του.

Νέος εγχυτήρας εδάφουςArborjet

Ο νέος εγχυτήρας εδάφους που εκκρεμεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Arborjet/Ecologel, το AccuFlo Soil Injector ISD, είναι ένα ευέλικτο σύστημα για την ακριβή εφαρμογή ρυθμιστών ανάπτυξης φυτών, λιπασμάτων και άλλων ως έγχυση εδάφους—αλλά και ως διαβροχή εδάφους ή ψεκασμό.

«Το AccuFlo Soil Injector ISD χρησιμοποιεί την εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνολογία εφαρμογής προϊόντων της Arborjet για την παροχή ακριβούς και επαναλαμβανόμενης δόσης σε διπλάσια πίεση και το μισό βάρος των ανταγωνιστικών συσκευών. Είναι ένα ευέλικτο, φορητό και διαισθητικό σύστημα για όλες τις ανάγκες έγχυσης εδάφους, διαβροχής και ψεκασμού φυλλώματος», δήλωσε ο Russ Davis, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Arborjet Inc.

Η συσκευή χρησιμοποιείται με ένα σακίδιο πλάτης υψηλής ποιότητας, χαμηλού άνθρακα (χωρίς αέριο) 18 volt με μπαταρία με μεταβλητή πίεση, παρέχοντας έως και 100 psi στο έδαφος. Επιπλέον, η ροή ανακυκλοφορίας του αναδεύει το διάλυμα κατά την εργασία, προσφέροντας ρυθμιζόμενα εξαρτήματα και εύκαμπτους σωλήνες που επιτρέπουν εφαρμογές ποτίσματος και ψεκασμού. Συνδυάζει έγχυση εδάφους και ψεκασμό σε ένα σύστημα με ελεγχόμενη δόση ή διαβροχή ανοιχτής ροής, με μετρημένη σκληρή διακοπή που επιτρέπει την ακριβή και επαναλαμβανόμενη δοσολογία έως και 300 ml.

Υποτροφία

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών Arborjet Taking Root θα απονείμει υποτροφίες σε τελειόφοιτους γυμνασίου που σκοπεύουν να ακολουθήσουν ειδικότητα και καριέρα που σχετίζεται με τη δασοκομία (π.χ. Urban Forestry, Plant Sciences, Horticulture, Landscape Architecture, Entomology και Plant Pathology) έως και $10.000.

Στατιστικά στοιχεία από το IBIS World Νοεμβρίου Έκθεση Βιομηχανίας Υπηρεσιών Εξωραϊσμού δείχνουν ότι ο κλάδος των υπηρεσιών τοπίου (συμπεριλαμβανομένης της φροντίδας δέντρων) έχει ετήσια έσοδα 93 δισεκατομμυρίων δολαρίων, απασχολεί περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανθρώπους, αντιπροσωπεύει 513.305 επιχειρήσεις και δείχνει σημάδια συνεχούς ανάπτυξης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποφοιτούν από τελειόφοιτους γυμνασίου των ΗΠΑ που σχεδιάζουν να σπουδάσουν στη δασοκομία ή σε συναφείς ειδικότητες (αναφέρονται παραπάνω) για ολόκληρο το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 σε διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο δύο ή τεσσάρων ετών. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υποτροφία στο Arborjet.com. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Ιουνίου 2021.

Εργαλείο μαχαιριού αέραArborjet

Σε άλλες ειδήσεις της Arborjet, η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Supersonic Air Knife, γνωστό και ως SAK, είναι η τελευταία προσθήκη στην επεκτεινόμενη προσφορά εργαλείων για δενδροκόμους και τοπιολόγους. Το SAK χρησιμοποιεί αέρα υψηλής πίεσης για να σκάψει τάφρες, να αφαιρέσει συμπιεσμένα εδάφη και να εντοπίσει τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Η ταχύτητα αέρα 1,7 MACH επιτρέπει την αφαίρεση ακόμη και των πιο συμπαγών εδαφών χωρίς να καταστρέφονται οι ρίζες των δέντρων, το πότισμα ή τα καλώδια ρεύματος. Το SAK είναι ιδανικό για την εγκατάσταση ή την επισκευή αρδευτικών γραμμών ή για ευαίσθητες εργασίες δενδροκομίας, όπως κατακόρυφη επικάλυψη, γυμνή ριζοβολία, ακτινωτή τάφρωση και αερισμός εδάφους. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ασφαλή αποκάλυψη θαμμένων γραμμών ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου, επικοινωνίας ή ύδρευσης χωρίς τον κίνδυνο πρόκλησης ζημιάς στον στόχο.

Τα εργαλεία εκσκαφής SAK συμπληρώνονται από εργαλεία κενού αέρα υψηλής ισχύος, τα οποία χρησιμοποιούν τον ίδιο συμπιεστή και χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση υπολειμμάτων που έχουν χαλαρώσει από το Air Knife μέσω ενός μεγάλου σωλήνα εκκένωσης. Διατίθενται επίσης πρόσθετοι σωλήνες και αξεσουάρ προϊόντος, όπως μεταβλητό ακροφύσιο και θήκη ταξιδιού. Η Arborjet θα ξεκινήσει την αποστολή προϊόντων από τις εγκαταστάσεις της στο Woburn.

Για περισσότερα σχετικά με τα Νέα της Tree Care & Equipment, βρείτε μια ποικιλία άρθρων στο Tree Services®. Και αναζητήστε εστίαση σε νέα προϊόντα εξοπλισμού φροντίδας δέντρων, καθώς και σε συμβουλές κλαδέματος και κλαδέματος, στην επερχόμενη καλοκαιρινή έκδοση του Turf. Αποκτήστε τη δωρεάν έντυπη έκδοσή σας εδώ.

Θέλετε δωρεάν συμβουλές από ομοτίμους για το Tree Care; Ελέγξτε το Φόρουμ φροντίδας δέντρων στο www.expired-link.com, μέλος της οικογένειας Turf.

Schreibe einen Kommentar