Μις Soft Grass; Ρωτήστε μας για τη θεραπεία μας με το Crab Grass

0
Μις Soft Grass;  Ρωτήστε μας για τη θεραπεία μας με το Crab Grass

θεραπεία καβουριούΜια αυλή, είτε μπροστά είτε πίσω, με καταπράσινο γρασίδι είναι ένα όνειρο για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού. Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι ότι ο κίνδυνος να πέσει το γρασίδι από την μαλακή του κατάσταση μπορεί να συμβεί πολύ εύκολα. Τα ζιζάνια, τα καστανά μπαλώματα και οι γκρίζες είναι μόνο μερικά από αυτά τα προβλήματα. Ένα σημαντικό πρόβλημα που ξεχωρίζει είναι το καβούρι.

Το καβουρόχορτο είναι ένα είδος ζιζανίου – υφέρποντα, με κόμπους μπαλώματα τραχιάς, μερικές φορές ξηρού χόρτου που μπορεί γρήγορα να καταλάβει μια αυλή. Από μακριά μπορεί να φαίνεται σαν κανονικό γρασίδι, αλλά από κοντά η τραχύτητα του κάθε άλλο παρά ωραία είναι. Δεν είναι ελκυστικό να περπατάς ή να σε βλέπουν, οπότε γιατί να μην έχεις μια φιλική και αξιόπιστη εταιρεία να το φροντίζει;

Η εύρεση της σωστής θεραπείας για την αντιμετώπιση του προβλήματος μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία. Στην Englewood Lawn & Landscapes, ειδικευόμαστε σε μια ποικιλία διαφορετικών περιποιήσεων γκαζόν, ειδικά σε περιποίηση καβουριού. Θα φροντίσουμε να γίνει σωστά η δουλειά. Οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες μας έχουν εκτενή εμπειρία σχετικά με το τι προκαλεί το καβουρόχορτο και την καλύτερη θεραπεία με καβουρόχορτο.

Κάθε αυλή είναι διαφορετική – από τον τύπο του εδάφους μέχρι τα εγγενή φυτά που αναπτύσσονται καλύτερα σε αυτό το έδαφος. Είναι σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη μικρά πράγματα όπως αυτό πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε επεξεργασίας με καβουρόχορτο, επειδή θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το καβουρόχορτο και μόνο το καβουρόχορτο θα σκοτωθεί. Θέλουμε επίσης να βεβαιωθούμε ότι με την αφαίρεση του γρασιδιού από καβούρια, ενθαρρύνεται η ανάπτυξη του αρχικού μαλακού χόρτου σας, ώστε να μην υποφέρετε από λεκέδες γκαζόν. Κάντε μας μία κλήση σήμερα!


Schreibe einen Kommentar