Μάθετε για την υδροσπορά από τους ειδικούς μας στις υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν

0
Μάθετε για την υδροσπορά από τους ειδικούς μας στις υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν

Η ομάδα των υπηρεσιών φροντίδας γκαζόν συχνά ασχολείται με τη δημιουργία χλοοτάπητα για νέους ιδιοκτήτες σπιτιού. Η δημιουργία ενός νέου χλοοτάπητα μπορεί να επιτευχθεί με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τις προτιμήσεις, τις απαιτήσεις και την περιοχή της γης. Συνήθεις επιλογές είναι η καλλιέργεια γκαζόν από σπόρους, η τοποθέτηση χλοοτάπητα ή ακόμα και η υδροσπορά.

Τι συνιστά η ομάδα υπηρεσιών φροντίδας γκαζόν να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε ένα νέο γκαζόν

Είναι σημαντικό όχι μόνο να εξετάζετε πώς θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος του γκαζόν σας, αλλά και να σκεφτείτε τις ανάγκες μετέπειτα φροντίδας και μακροπρόθεσμης συντήρησης του γκαζόν σας πριν ξεκινήσετε.
Τα διαφορετικά χόρτα απαιτούν διαφορετικά επίπεδα φροντίδας. Συζητήστε τις προτιμήσεις σας για το γρασίδι και τις χρήσεις του χλοοτάπητα με την ομάδα υπηρεσιών συντήρησης τοπίου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ο σωστός τύπος γρασιδιού στο γρασίδι σας.
Μιλήστε για τις ανάγκες άρδευσης και αποστράγγισης με την ομάδα των υπηρεσιών φροντίδας γκαζόν προτού ξεκινήσετε με το γκαζόν. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται να σκάβετε το γρασίδι σας αφού έχει δημιουργηθεί το γρασίδι σας και μπορούν να προσδιοριστούν τυχόν προσαρμοσμένες ανάγκες αποστράγγισης, ώστε να μην αντιμετωπίζετε προβλήματα αποστράγγισης αργότερα.
Αφού συζητηθούν και διευθετηθούν οι ανάγκες σας για άρδευση και γρασίδι, η ομάδα υπηρεσιών συντήρησης τοπίου μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με την καλύτερη μέθοδο εγκατάστασης του γκαζόν σας. Μια δημοφιλής μέθοδος για μεσαίου προς μεγάλους χλοοτάπητες είναι η υδροσπορά. Αυτή η μέθοδος μας δίνει τη δυνατότητα να απλώσουμε γρήγορα τον σπόρο του γρασιδιού σε μια μεγάλη έκταση γης σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, εξοικονομώντας χρήματα από το κόστος εργασίας. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε επικλινείς περιοχές καθώς ο σπόρος ψεκάζεται απευθείας στην επιφάνεια του εδάφους και μπορεί να προσκολληθεί εύκολα.
Πριν ξεκινήσουν οι εργασίες σποράς, πρέπει να ολοκληρωθούν οι χωματουργικές εργασίες. Ένα λεπτό στρώμα φυτικού εδάφους είναι απαραίτητο για να επιτρέψει στον σπόρο να ριζώσει. Η ομάδα υπηρεσιών φροντίδας του χλοοτάπητα διασφαλίζει ότι η εργασία είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή για να αποφευχθούν βυθίσεις και εξογκώματα που επηρεάζουν την εμφάνιση και τη μελλοντική συντήρηση του χλοοτάπητα.

Η διαδικασία της υδροσποράς

Μόλις το γρασίδι σας είναι έτοιμο για σπορά, η ομάδα των υπηρεσιών φροντίδας χλοοτάπητα θα συζητήσει τις επιλογές σας για σπόρους. Ο σπόρος βερμούδας είναι η πιο δημοφιλής επιλογή λόγω του πόσο γρήγορα βλασταίνει. Το γρασίδι φυτρώνει μέσα σε 10-14 ημέρες και το πρώτο κούρεμα γίνεται συνήθως μετά από 1 μήνα. Άλλες δημοφιλείς επιλογές είναι η σαρανταποδαρούσα – η οποία αναπτύσσεται πολύ αργά – και η zoysia.
Το μείγμα Hydroseed αποτελείται από σπόρους 1 λίβρα ανά 1000 τετραγωνικά πόδια με λίπασμα για την τόνωση της καλής ανάπτυξης των ριζών. Αυτό αναμιγνύεται σε σάπια φύλλα 100% ινών ξύλου με κολλητικό που το βοηθά να κολλήσει στο έδαφος, έτσι ώστε ο σπόρος να μην φυσάει με τον άνεμο ή να ξεπλένεται σε περίπτωση βροχής. Τα συστατικά ενώνονται και στη συνέχεια μεταφέρονται στην τελική θέση.
Πριν ψεκαστεί υδραυλικά το μείγμα πολτού στο έδαφος, η ομάδα υπηρεσιών συντήρησης τοπίου καλύπτει φράκτες και άλλες κατασκευές για να διασφαλίσει ότι προστατεύονται από τυχόν ψεκασμό.
Η ομάδα μας γνωρίζει ότι το κλειδί για την επιτυχή βλάστηση είναι το σάπια φύλλα καθώς είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη του σπόρου. Το σάπια φύλλα συγκρατεί την υγρασία που απαιτείται κατά τη βλάστηση, προστατεύει τους σπόρους από την υπερβολική ζέστη και επίσης βοηθά στην προσκόλληση του σπόρου στο έδαφος αποτρέποντας έτσι τη διάβρωση. Με την πάροδο του χρόνου, το μούλτι επίσης αποσυντίθεται και αναμιγνύεται στο έδαφος.

Υπηρεσίες μετέπειτα φροντίδας και συντήρησης γκαζόν που θα πρέπει να προγραμματίσετε

Οι εταιρείες εξωραϊσμού κάνουν πρακτική να μοιράζονται μερικές απλές οδηγίες μετά τη φροντίδα για ένα νέο γκαζόν. Με την υδροσπορά, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι το πότισμα του νέου χλοοτάπητα.
Εάν δεν έχετε επιλέξει σύστημα καταιονισμού, μπορείτε να τοποθετήσετε ψεκαστήρες γύρω από την αυλή σας και να ποτίζετε το γκαζόν δύο φορές την ημέρα τα ζεστά καλοκαίρια. Κάθε πότισμα πρέπει να είναι για 10 με 20 λεπτά. Είναι χρήσιμο να βάζετε χρονόμετρα στη βρύση για να μην χρειάζεται να παρακολουθείτε τη διάρκεια κάθε συνεδρίας.
Εάν έχετε επικλινείς περιοχές, να έχετε κατά νου ότι μπορεί να προκύψει απορροή νερού, επομένως και όχι πάνω από το νερό, μπορεί να θέλετε να ποτίζετε μια επιπλέον ώρα κάθε μέρα, αλλά για μικρότερη διάρκεια.
Αν και το σάπια φύλλα υδροσποράς δεν περιέχει σπόρους ζιζανίων, είναι ακόμα δυνατό να δούμε τα ζιζάνια να φυτρώνουν, καθώς ο συνδυασμός του άνω εδάφους, του σάπια φύλλα και το λίπασμα μπορεί να το κάνει ιδανικό έδαφος αναπαραγωγής για να ριζώσουν τα ζιζάνια. Μπορείτε να ξεχορταίνετε εάν χρειάζεται ή να μιλήσετε με την ομάδα υπηρεσιών φροντίδας γκαζόν σχετικά με προληπτικά μέτρα και άλλες συνεχείς υπηρεσίες συντήρησης γκαζόν.
Η υδροσπορά μπορεί να είναι μια πολύ ευεργετική μέθοδος δημιουργίας νέου χλοοτάπητα, καθώς παρέχει εξοικονόμηση κόστους χάρη στην αποτελεσματική και γρήγορη εφαρμογή. Ο ρυθμός βλάστησης του σπόρου είναι επίσης υψηλότερος με την υδροσπορά και μπορείτε να απολαύσετε το νέο σας γκαζόν γρήγορα με τη σύντομη διάρκεια του χρόνου που απαιτείται για την εγκατάσταση του γκαζόν.

Καλέστε την ομάδα υπηρεσιών συντήρησης τοπίου στο 337-313-3002 σήμερα για να ξεκινήσετε το νέο σας γκαζόν. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες συντήρησης γκαζόν, κούρεμα θάμνων και θάμνων, υπηρεσίες χρώσης περιφράξεων, υπηρεσίες κοπής χόρτου και πολλά άλλα.

Schreibe einen Kommentar