Η Toro λαμβάνει το βραβείο αριστείας WaterSense 2019

10
Η Toro λαμβάνει το βραβείο αριστείας WaterSense 2019
WaterSense

Ο Rob Starr, αριστερά και ο Chris Davey, δεξιά, της Toro Irrigation and Lighting Business δέχονται ένα βραβείο αριστείας WaterSense 2019 από τη Martha Shimkin (κέντρο) του Γραφείου Διαχείρισης Λυμάτων της EPA.

Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA) αναγνώρισε την εταιρεία Toro με ένα βραβείο αριστείας WaterSense για το 2019 για τις προσπάθειές της να καταπολεμήσει τη σπατάλη νερού και να προωθήσει το WaterSense το 2018. Πέρυσι, η Toro κυκλοφόρησε Γη. Νερό. Ευημερώ., μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας του νερού σε υπαίθρια περιβάλλοντα. Ως μέρος αυτής της πρωτοβουλίας, για μια περίοδο δύο ετών, η Toro προσφέρει έως και 1 εκατομμύριο δολάρια σε επιχορηγήσεις σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην παγκόσμια κοινότητα ως μέρος του Πρόγραμμα επιχορήγησης για την ενίσχυση του Greenspace.

Εκτός από τη χορηγία ενός εβδομαδιαίου ραδιοφωνικού προγράμματος, Η Υδάτινη Ζώνη, η Toro συγχρηματοδότησε την εναρκτήρια εκδήλωση National Mayor’s Challenge του Wyland Foundation για να μοιραστεί και να προωθήσει πληροφορίες για την εξοικονόμηση νερού σε εξωτερικούς χώρους με τις συμμετέχουσες πόλεις. Η Toro συνέχισε επίσης την ετήσια δραστηριότητα ημερολογίου Water Is Life Art Mural Challenge για μαθητές δημοτικού σε εθνικό επίπεδο με έσοδα από τις πωλήσεις ημερολογίου προς όφελος των συμμετεχόντων σχολείων. Η Toro Company ενέκρινε προϊόντα με ετικέτα WaterSense και εκπαίδευσε τους τελικούς χρήστες σε πολλές δημόσιες και επαγγελματικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα το 2018.

Αυτή σηματοδοτεί την τέταρτη χρονιά που η Toro αναγνωρίζεται για την αφοσίωσή της στην καινοτομία και την εκπαίδευση στη διαχείριση του νερού. «Η διατήρηση των φυσικών μας πόρων αποτελεί βασικό επίκεντρο της δουλειάς που κάνουμε και των προϊόντων που φέρνουμε στην αγορά», λέει ο John McPhee, γενικός διευθυντής, Toro Irrigation and Lighting Businesses. «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την EPA για να αναλάβουμε μετρήσιμα μέτρα για τη διατήρηση των υδάτινων πόρων μας και να αναγνωρίζουμε συνεχώς τις προσπάθειές μας. Συγχαρητήρια σε κάθε αποδέκτη του βραβείου για τις προσπάθειές τους την περασμένη χρονιά.”

Από το 2006, Η εταιρεία Toro και περισσότεροι από 2.000 άλλοι συνεργάτες του WaterSense έχουν βοηθήσει τους καταναλωτές να εξοικονομήσουν περισσότερα από 3,4 τρισεκατομμύρια γαλόνια νερού. Αυτό είναι αρκετό νερό για να τροφοδοτήσει όλα τα αμερικανικά νοικοκυριά για τέσσερις μήνες. Εκτός από την εξοικονόμηση νερού, τα προϊόντα και τα σπίτια με την ετικέτα WaterSense έχουν συμβάλει στη μείωση της ποσότητας ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση, την άντληση και την επεξεργασία του νερού κατά 462,5 δισεκατομμύρια κιλοβατώρες — η οποία είναι αρκετή για να τροφοδοτήσει περισσότερα από 44,4 εκατομμύρια σπίτια για ένα χρόνο και να εξοικονομήσει 84,2 δολάρια δισεκατομμύρια σε λογαριασμούς νερού και ενέργειας.

«Οι συνεργάτες μας έχουν κάνει τα προϊόντα εξοικονόμησης νερού, τα σπίτια και τα προγράμματα προσβάσιμα σε όλη τη χώρα και έχουν εκπαιδεύσει εκατομμύρια για τη σημασία της εξοικονόμησης νερού», δήλωσε η Veronica Blette, Διευθύντρια, Υποκατάστημα WaterSense. «Αυτοί οι νικητές του βραβείου WaterSense πρωτοστατούν στον αγώνα κατά της σπατάλης νερού για να σώσουν τον πιο πολύτιμο πόρο μας».

Schreibe einen Kommentar