Η Munro προσφέρει εκτεταμένη εγγύηση με σύστημα κυνηγού

11
Η Munro προσφέρει εκτεταμένη εγγύηση με σύστημα κυνηγού
image_pdf

Μούνρο

Η Munro Companies, Inc., προσφέρει εκτεταμένη πενταετή εγγύηση στα συσκευασμένα αντλιοστάσια τους όταν εγκατασταθούν με 100% Σύστημα άρδευσης Hunter. Το πακέτο εκτεταμένης εγγύησης προσφέρεται σε συσκευασμένα αντλιοστάσια για όλα τα έργα άρδευσης τοπίου, συμπεριλαμβανομένων των κατοικιών (ξεκινώντας από το Ολοκληρωμένο PRO II 3/4 HPεικονίζεται δεξιά) εμπορικές εφαρμογές και γήπεδα γκολφ.

«Αυτό παρέχει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου μια ασυναγώνιστη εγγύηση για όλα τα βασικά μηχανικά εξαρτήματα ενός συστήματος – το αντλιοστάσιο και τον καταιονιστήρα/εξοπλισμό ελέγχου», δήλωσε ο Guy Collins, διευθυντής πωλήσεων της Munro.

«Η Hunter Industries είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με τη Munro παρέχοντας στους επαγγελματίες της άρδευσης μια ολοκληρωμένη λύση που μεγιστοποιεί τα οφέλη για τους πελάτες τους. Μια εκτεταμένη εγγύηση παρέχει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου πρόσθετη ηρεμία και καταδεικνύει την αμοιβαία δέσμευση των εταιρειών μας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση», δήλωσε ο Bryce Carnehl, Διευθυντής υποστήριξης προδιαγραφών της Hunter Industries.

ΜούνροΓια να διευκολυνθεί η επιλογή, ο καθορισμός και η εγκατάσταση συσκευασμένων αντλιοστασίων από τους εργολάβους, η αποκλειστική ομάδα ειδικών των αντλιοστασίων της Munro είναι διαθέσιμη για συνεργασία σε σχέδια, προδιαγραφές, σχέδια και πακέτα υποβολής. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη νέα εγγύηση και τη συνεργασία μεταξύ του Hunter και της Munro, επισκεφθείτε εδώ.

Θέλετε να μιλήσετε με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας γκαζόν και τοπίου σχετικά με τις αντλίες και τις προμήθειες άρδευσης; Λάβετε μέρος στη συζήτηση στο δικαστήριο στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar