Η εταιρεία Toro κερδίζει ξανά το βραβείο αριστείας WaterSense

11
Η εταιρεία Toro κερδίζει ξανά το βραβείο αριστείας WaterSense
image_pdf

Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA) αναγνώρισε και πάλι Η Toro Company με ένα βραβείο αριστείας WaterSense 2020 για την προώθηση του WaterSense® και της αποδοτικότητας του νερού το 2019. Το πρόγραμμα αναγνώρισε πρόσφατα 28 επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, κατασκευαστές, κατασκευαστές και άλλους οργανισμούς που επιτρέπουν στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να εξοικονομούν δισεκατομμύρια γαλόνια νερού ο καθένας ως μέρος των βραβείων Partner of the Year.Η εταιρεία Toro WaterSense

WaterSense, ένα εθελοντικό πρόγραμμα εταιρικής σχέσης που χρηματοδοτείται από την EPA, είναι ταυτόχρονα μια ετικέτα για προϊόντα αποδοτικής χρήσης του νερού και μια πηγή που βοηθά τους καταναλωτές να μάθουν τρόπους εξοικονόμησης νερού. Τα προϊόντα, τα σπίτια και τα προγράμματα με την ετικέτα WaterSense βοήθησαν τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν 871 δισεκατομμύρια γαλόνια νερού το 2019.

«Από το 2006 που ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι συνεργάτες μας στο WaterSense έδωσαν τη δυνατότητα στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν περισσότερα από 4,4 τρισεκατομμύρια γαλόνια νερού και 87 δισεκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς κοινής ωφελείας», δήλωσε η Veronica Blette, Διευθύντρια Προγράμματος WaterSense. «Οι νικητές των βραβείων μας, ειδικότερα, έχουν υπερβεί τα παραπάνω για να κάνουν εύκολη την εξοικονόμηση νερού, ενέργειας και χρημάτων για τους Αμερικανούς».

Οι νικητές του βραβείου WaterSense αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους για εξοικονόμηση αυτού του πολύτιμου πόρου, παράγοντας, χτίζοντας και προωθώντας προϊόντα και σπίτια με ετικέτα που έχουν πιστοποιηθεί ανεξάρτητα ότι χρησιμοποιούν λιγότερο νερό. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει προγράμματα πιστοποίησης για επαγγελματίες άρδευσης με έξυπνο νερό.

Η WaterSense τίμησε την εταιρεία Toro ως κατασκευαστή συνεργάτη της χρονιάς το 2016 και νικητή του βραβείου αριστείας το 2017, το 2018 και το 2019. Η Toro επιλέχθηκε ως νικητής του βραβείου αριστείας για το 2020 για την παρουσίαση των προϊόντων της με την ετικέτα WaterSense σε 35 εκθέσεις για το σπίτι και εμπορικές εκθέσεις φτάνοντας αρκετές χιλιάδες ιδιοκτήτες κατοικιών και επαγγελματίες του κλάδου. Η Toro πραγματοποίησε πολλές εκπαιδευτικές συνεδρίες σε διάφορες τοποθεσίες για να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τις τάσεις διαχείρισης του νερού, να μοιραστεί τις βέλτιστες πρακτικές, να επιδείξει προϊόντα άρδευσης με ετικέτα WaterSense και να προσφέρει πρακτική εμπειρία προϊόντος. Η Toro υποστήριξε για άλλη μια φορά το Πρόγραμμα E3 του Irrigation Association που παρέχει υποτροφίες σε επαγγελματίες φοιτητές άρδευσης. το πρόγραμμα απένειμε στους φοιτητές έναν αριθμό ρεκόρ υποτροφιών πέρυσι. Η Toro Company συνέχισε επίσης τη χορηγία και την παραγωγή του εβδομαδιαίου ραδιοφωνικού προγράμματος Water Zone που επικεντρώνεται στις βέλτιστες πρακτικές και προϊόντα εξοικονόμησης νερού σε εξωτερικούς χώρους. Δεδομένου ότι η εκπομπή είναι διαθέσιμη στο iHeart Radio, έχει πλέον έως και 19.000 ακροατές το μήνα.

Η εταιρεία Toro WaterSense

(Φωτογραφία: The Toro Company)

«Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το πρόγραμμα WaterSense της EPA και εμπνεόμαστε από τις δραστηριότητες και τις συνεισφορές όλων των φετινών νικητών», λέει ο John McPhee, γενικός διευθυντής, Toro Irrigation and Lighting Businesses. «Η υπεύθυνη χρήση του νερού καθοδηγεί τη δουλειά που κάνουμε για να καινοτομούμε και να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες και τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες παγκοσμίως. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε αυτές τις προσπάθειες και φέτος».

Θέλετε να μιλήσετε για τις στρατηγικές άρδευσης με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας του γκαζόν και του τοπίου; Λάβετε μέρος στις συζητήσεις στο Φόρουμ άρδευσης στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar