Η επίβλεψη γκαζόν ακούγεται άσχημα, αλλά δεν είναι!

0
Η επίβλεψη γκαζόν ακούγεται άσχημα, αλλά δεν είναι!

Επίβλεψη γκαζόνΠλημμυρίζουμε από λέξεις που ξεκινούν με «πάνω» που δηλώνουν πράγματα που πρέπει να αποφεύγουμε. Δεν πρέπει να επιδοθούμε υπερβολικά, να γενικεύουμε υπερβολικά, να υπερφορτώνουμε, να υπερφορτώνουμε ή να αντιδρούμε υπερβολικά, αλλά υπάρχουν μερικές περιπτώσεις όπου το «over: είναι καλό πράγμα. Κανείς δεν σου λέει ποτέ να μην υπερτερείς για ένα πράγμα. Το ίδιο ισχύει και για την υπερσπορά γκαζόν. Ακούγεται άσχημο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι η τέλεια λύση εάν ελπίζετε για ένα πλούσιο, ξυπόλυτο γκαζόν.

Το κύριο πράγμα είναι να χρονομετρήσετε τη σπορά του γκαζόν για να συμπέσει με αυτό που θέλετε να επιτύχετε. Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για χόρτα δροσερής εποχής. Το έδαφος είναι ζεστό για να ενθαρρύνει τη βλάστηση, αλλά ο ψυχρότερος αέρας πτώσης λειτουργεί για να διεγείρει την ανάπτυξη. Η υγρασία του εδάφους αυτή την εποχή του χρόνου είναι επίσης πιο σταθερή. Η υπερσπορά του γκαζόν γίνεται καλύτερα τουλάχιστον έξι εβδομάδες πριν αναμένεται ο πρώτος παγετός.

Η υπερσπορά του γκαζόν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε την αραίωση στο γκαζόν σας και να προσθέσετε ένα ωραίο πράσινο χρώμα στις αρχές του χειμώνα. Αν και το όνομα το κάνει να ακούγεται περίεργο, στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από το να προσθέτετε σπόρους χόρτου στο υπάρχον γρασίδι σας για να αντισταθμίσετε το ώριμο γρασίδι που αραιώνει λίγο περισσότερο κάθε χρόνο. Το κρατάτε νέο ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινήσετε ξανά το γκαζόν σας.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη σπορά του γκαζόν ή θέλετε να το χειριστεί ένας εκπαιδευμένος επαγγελματίας, καλέστε μας στο Englewood Lawn & Landscapes. Υποσχόμαστε να βελτιώσουμε την πυκνότητα του γκαζόν σας, ώστε να απολαμβάνετε γεμάτο χλοοτάπητα και όμορφο χρώμα. Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς!


Schreibe einen Kommentar