Εξοπλιστείτε: Άρδευση και Διαχείριση Νερού

11
Εξοπλιστείτε: Άρδευση και Διαχείριση Νερού
image_pdf

Τρίξτε μια ματιά σε αυτή τη συλλογή προϊόντων άρδευσης και διαχείρισης νερού που μπορούν να προσθέσουν αξία στις επαγγελματικές σας υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν και εξωραϊσμού.


ESP-LXIVM Series From Rain Bird

Άρδευση και Διαχείριση ΥδάτωνΗ σειρά ESP-LXIVM της Rain Bird αποτελείται από δύο εύχρηστους ελεγκτές για συστήματα άρδευσης δύο συρμάτων που παρέχουν μεγάλες, απαιτητικές τοποθεσίες με προηγμένα εργαλεία διαχείρισης νερού και διαγνωστικά. Το τυπικό μοντέλο μπορεί να υποστηρίξει έως και 60 σταθμούς, ενώ το μοντέλο „Pro“ μπορεί να διαχειριστεί μεγαλύτερες τοποθεσίες με έως και 240 σταθμούς. Και τα δύο διαθέτουν τη νέα μονάδα Integrated Valve Module (IVM) της Rain Bird, μια «έξυπνη βαλβίδα» που διατηρεί συνεχή επικοινωνία με τον ελεγκτή. Το IVM εξαλείφει επίσης την ανάγκη για αποκωδικοποιητή, μειώνοντας την ποσότητα των συρμάτων στο μισό. Τα διαγνωστικά του LXIVM περιλαμβάνουν μια λειτουργία „Αυτοίασης“ που εντοπίζει αυτόματα επιδιορθώσεις σε προβλήματα διαδρομής σύρματος και συνδέσεως και επανεκκινεί το πότισμα χωρίς χειροκίνητη παρέμβαση. Μια δυνατότητα „Χαρτογράφηση δύο καλωδίων“ αντιστοιχίζει τις ενσωματωμένες συσκευές σε αντίστοιχες διαδρομές καλωδίων για την εύρεση και επίλυση προβλημάτων. Οι υποστηριζόμενες συσκευές πεδίου περιλαμβάνουν τα IVM-SOL, IVM-OUT, IVM-SEN και IVM-SD. Τα προηγμένα εργαλεία διαχείρισης ροής προειδοποιούν τους χρήστες για συνθήκες υψηλής και χαμηλής ροής και διαχειρίζονται την υδραυλική ζήτηση.


Simplicity3hp Από τη Munro

Άρδευση και Διαχείριση ΥδάτωνΤα αντλιοστάσια της σειράς Munro Simplicity προσφέρουν σχεδιασμό χαμηλής συντήρησης, υψηλής αξίας και επαγγελματικής ποιότητας. Το νέο μοντέλο 3 ίππων ταιριάζει σε μικρότερα εμπορικά, γεωργικά και οικιακά συστήματα άρδευσης που μπορούν να επωφεληθούν από τον έλεγχο και την ενεργειακή απόδοση που προσφέρει μια μονάδα VFD (μεταβλητής συχνότητας). Αυτά τα αυτόνομα αντλιοστάσια UL-QCZJ είναι εύκολο να καθοριστούν με διαθέσιμες προδιαγραφές και σχέδια υψηλής ποιότητας, απλά στην εγκατάσταση με δωρεάν υποστήριξη θέσης σε λειτουργία μέσω τηλεφώνου και απλή συντήρηση με εκπαίδευση και εργαλεία υποστήριξης συντήρησης. Η αντλία είναι ένα κρίσιμο εξάρτημα για πολλά συστήματα άρδευσης και αυτά τα συσκευασμένα αντλιοστάσια χαμηλότερης ιπποδύναμης με ενσωματωμένα VFD ταιριάζουν σε μια ανάγκη της βιομηχανίας.


Ενότητες εξόδου από τον Hunter

Άρδευση και Διαχείριση ΥδάτωνΕπωφεληθείτε περισσότερο από τους ελεγκτές HPC με δυνατότητα Hydrawise® με δύο μονάδες εξόδου που προσφέρουν απλή επέκταση συστήματος και οικονομικό έλεγχο δύο καλωδίων. Οι μονάδες εξόδου PCM-1600 και PC-DM καθιστούν το HPC έναν ευέλικτο και οικονομικό ελεγκτή με δυνατότητα WiFi που αποτελεί ιδανική λύση για οικιακά και ελαφριά εμπορικά έργα. Με τη μονάδα εξόδου PCM-1600, δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε τον ελεγκτή για να προσθέσετε περισσότερες ζώνες. Απλώς συνδέστε το για να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο για έως και 23 συμβατικούς σταθμούς. Ο ελεγκτής HPC είναι πλέον συμβατός με το σύστημα αποκωδικοποιητή EZ της Hunter. Οι εργολάβοι μπορούν να προσθέσουν τη μονάδα εξόδου PC-DM σε έναν ελεγκτή HPC-400 για να επιτρέψουν τον έλεγχο δύο καλωδίων και την επέκταση έως και 32 σταθμούς. Το HPC επιτρέπει στους εργολάβους να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα τηλεχειριστήρια Roam και Roam XL. Μεταξύ των χαρακτηριστικών του ελεγκτή είναι το Predictive Watering™, το οποίο προσαρμόζει τα προγράμματα άρδευσης με βάση την τοπική θερμοκρασία, σε πραγματικό χρόνο, την πιθανότητα βροχόπτωσης, τον άνεμο και την υγρασία. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας milliamp διευκολύνει την αντιμετώπιση προβλημάτων καλωδίωσης. Οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν το χειριστήριο από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας ένα smartphone, tablet ή υπολογιστή.


RPS Επιλέξτε Rotor From K-Rain

Άρδευση και Διαχείριση ΥδάτωνΝικητής του Βραβείου Product Innovation Award στην εμπορική έκθεση International Sustainable Irrigation Expo (EIRS), ο περιστροφικός ψεκαστήρας K-Rain RPS™ Select είναι ένας μηχανισμός καταιονισμού που κάνει την αντίστοιχη βροχόπτωση γρήγορη και εύκολη, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε ακροφύσια στο χωράφι. Προσφέρει επιλογή από τέσσερα επιλέξιμα ενσωματωμένα ακροφύσια. Με μια περιστροφή ενός κατσαβιδιού επίπεδης κεφαλής, επιλέξτε το σωστό ακροφύσιο για να ταιριάζει με τη ρύθμιση τόξου του εκτοξευτήρα ή του τοπίου. Δεν υπάρχουν ακροφύσια για να μεταφέρετε ή να χάσετε. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό των τεσσάρων ακροφυσίων, οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν αντίστοιχη βροχόπτωση σε όλες τις ρυθμίσεις τόξου. Τα τέσσερα ενσωματωμένα ακροφύσια κάνουν επίσης το RPS™ Select έναν βολικό γενικό ανταλλακτικό καταιονιστή για άλλες μάρκες. Το Universal Riser Assembly ταιριάζει σε υπάρχοντα κουτιά Hunter® PGP® και PGP® Ultra.

Διαβάστε περισσότερα Get Equipped χαρακτηριστικά εδώ!

Schreibe einen Kommentar