Εμπορικές εταιρείες εξωραϊσμού στο Lake Charles LA βοηθούν την επιχείρησή σας

0
Εμπορικές εταιρείες εξωραϊσμού στο Lake Charles LA βοηθούν την επιχείρησή σας

Σε σύγκριση με τον εξωραϊσμό κατοικιών, η εμπορική συντήρηση του τοπίου είναι πιο περίπλοκη, αλλά μια από τις καλύτερες εταιρείες εξωραϊσμού στο Lake Charles LA μπορεί να βοηθήσει. Η έκκληση συγκράτησης είναι εξαιρετική για το σπίτι σας, αλλά είναι μεγαλύτερη σε επαγγελματικό ακίνητο.
Όταν δυνητικοί πελάτες επισκέπτονται τον οργανισμό σας, θέλετε να τους δώσετε την καλύτερη εντύπωση. Θέλετε να δώσετε καλή εντύπωση στους συνεργάτες και τους προμηθευτές σας. Δεδομένου ότι είναι ένας επαγγελματικός χώρος, θέλετε να φαίνεται οργανωμένος. Πρέπει να δημιουργήσετε καλές διαδρομές για τους πεζούς, σημεία παράδοσης, μονοπάτια για οχήματα και μια τέλεια απήχηση που να ταιριάζει με την επωνυμία και το όραμά σας.
Υπάρχει περισσότερη πολυπλοκότητα στον εμπορικό εξωραϊσμό. Έτσι, μόνο οι πολύ εξειδικευμένες εταιρείες περιποίησης γκαζόν μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Εκτός από το να δημιουργήσετε ελκυστικότητα, χρειάζεστε επίσης τους χώρους παράδοσης, τις ζώνες φόρτωσης, τη στάθμευση και άλλα τμήματα επισημασμένα και ευδιάκριτα. Όλα αυτά είναι δουλειά των υπηρεσιών συντήρησης τοπίου.

Διαφορές μεταξύ οικιστικών και εμπορικών υπηρεσιών συντήρησης τοπίου

1. Εξοπλισμός

Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ​​με λίγο ή μικρότερο εξοπλισμό περιποίησης γκαζόν για τη συντήρηση κατοικιών. Ωστόσο, αυτό αλλάζει όταν πρόκειται για εμπορική συντήρηση τοπίου.
Χρειάζεστε μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό. Η αγορά μεγαλύτερου εξοπλισμού σημαίνει ότι μπορεί επίσης να χρειαστεί να τον ασφαλίσετε. Απλώς εξετάστε την εμπορική φροντίδα του γκαζόν ως συντήρηση οικιστικού τοπίου κλιμακούμενη, πολλές φορές.
Όχι μόνο χρειάζεστε μεγαλύτερο εξοπλισμό, αλλά χρειάζεστε επίσης περισσότερο εξοπλισμό λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος των εμπορικών χλοοτάπητα σε σύγκριση με τους οικιακούς. Τις περισσότερες φορές, θα διαπιστώσετε ότι ο οικιακός εξοπλισμός περιποίησης γκαζόν ενδέχεται να μην ταιριάζει καλύτερα σε επαγγελματικά ακίνητα.
Η επιχείρηση μπορεί να έχει άλλα ακίνητα/υποκαταστήματα. Όταν υπογράφετε ένα συμβόλαιο συντήρησης τοπίου, παίρνετε και αυτά. Συνήθως, οι υπηρεσίες περιποίησης γκαζόν πρέπει να προσφέρονται σχεδόν την ίδια στιγμή. Έτσι, θα χρειαστείτε περισσότερο εξοπλισμό και εργατικό δυναμικό ώστε να μπορείτε να εξυπηρετείτε ταυτόχρονα περισσότερα από τρία εμπορικά ακίνητα.

2. Σχεδιασμός και εκτέλεση

Ένας adhoc τρόπος να κάνετε πράγματα όταν ασχολείστε με μικρές εργασίες εξωραϊσμού κατοικιών μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά. Ωστόσο, όσον αφορά τα εμπορικά ακίνητα, θα πρέπει να προσδιορίζεται με σαφήνεια ο υπεύθυνος. Θα πρέπει να ζητηθεί η γνώμη τους για να είναι ξεκάθαρες οι προσδοκίες.
Εάν εμπλέκονται πολλοί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων ή ενδιαφερόμενοι, η γραμμή λήψης αποφάσεων μπορεί να είναι μεγάλη. Με ένα ακίνητο κατοικίας, ο ιδιοκτήτης δεσμεύεται να γνωρίζει τι χρειάζεται. Με μια εμπορική ιδιοκτησία, ένας διαχειριστής ή διαχειριστής ακινήτου μπορεί να χρειαστεί να επιβεβαιώσει τα πάντα με το αφεντικό.
Οι εμπορικές εταιρείες εξωραϊσμού στο Lake Charles LA πρέπει να εργάζονται με τον ρυθμό της επιχείρησης τις περισσότερες φορές. Μόλις έχετε ένα σχέδιο σε εφαρμογή, χρειάζεστε επίσης μια γραπτή συμφωνία που να καλύπτει κάθε αρχή της υπηρεσίας που θα παρασχεθεί. Χρειάζεστε ένα πραγματικό συμβόλαιο σε χαρτί, για να διασφαλίσετε ότι όλες οι πτυχές του μηνιαίου πακέτου συντήρησης τοπίου περιγράφονται με σαφήνεια.
Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Ένα σπασμένο δέντρο που κλείνει την είσοδο μιας επιχείρησης δεν είναι καθόλου δροσερό. Τα νεκρά κλαδιά δέντρων θα μπορούσαν να πέσουν στα αυτοκίνητα και να κοστίσουν πολλά χρήματα σε μια επιχείρηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε υπηρεσίες TCLS επειδή έχουμε πάντα μια ομάδα σε ετοιμότητα για να χειριζόμαστε έκτακτες ανάγκες για γκαζόν.
Έχουμε επίσης τον εξοπλισμό για τη δουλειά. Οι πελάτες σας δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται καθόλου εάν γνωρίζετε ότι έχετε μια εμπορική ομάδα υπηρεσιών συντήρησης τοπίου σε αναμονή όλη την ώρα.

3. Οι εμπορικές εταιρείες εξωραϊσμού στο Lake Charles LA συμβάλλουν στην αύξηση της αξίας των ακινήτων

Τόσο ο οικιστικός όσο και ο εμπορικός εξωραϊσμός αυξάνει την αξία του ακινήτου. Η εταιρεία περιποίησης γκαζόν που προσλαμβάνεται από τον εμπορικό οργανισμό όχι μόνο κάνει τη δουλειά που έχει, αλλά προτείνει πολλές ακόμη βελτιώσεις γκαζόν.
Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν φύτευση δέντρων, δημιουργία πλακόστρωτων μονοπατιών, γρασίδι, θάμνους και πολλά άλλα. Όλα αυτά εξυπηρετούν τον καλλωπισμό αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν την αξία του ακινήτου. Σε περίπτωση που προκύψει η ανάγκη να πουληθεί το ακίνητο στο μέλλον, θα έχει υψηλότερη τιμή από ό,τι θα είχε διαφορετικά.
Εκτός από τα εστιατόρια και τις επιχειρήσεις λιανικής, οι ενοικιάσεις είναι μια άλλη μορφή εμπορικών ακινήτων που μπορεί να χρειάζονται εμπορική φροντίδα γκαζόν. Τα διαμερίσματα είναι ένα καλό παράδειγμα οικιστικών ακινήτων χωρίς συντήρηση. Στην πραγματικότητα, χωρίς συντήρηση είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί άνθρωποι μετακομίζουν σε αυτά. Μια εμπορική εταιρεία εξωραϊσμού μπορεί να προσφέρει τακτικές υπηρεσίες συντήρησης.
Εάν υπάρχει κενός χώρος μπροστά από ένα εμπορικό ακίνητο, οι άνθρωποι μπορεί να τον κάνουν κακή χρήση και να τον κάνουν ανεπιθύμητο σε πιθανούς πελάτες. Εδώ μπαίνουν εμπορικές εταιρείες εξωραϊσμού στο Lake Charles LA. Χρειάζεστε όλο τον κενό χώρο στους επαγγελματικούς σας χώρους να μετατραπεί σε πάρκινγκ, ζώνες παράδοσης, γρασίδι, κήπους, υδάτινα στοιχεία ή άλλους ελκυστικούς και λειτουργικούς χώρους.
Μόλις φυτευτούν τα δέντρα και οι θάμνοι, έχουν εγκατασταθεί τα σάπια φύλλα, οι κήποι με λουλούδια έχουν σχεδιαστεί και φυτευτούν, εγκατασταθεί νέος χλοοτάπητας, σχεδιάζονται βραχόκηποι και πολλά άλλα γίνονται, δεν είναι το τέλος. Μετά από αυτό έρχεται το μέρος όπου πρέπει να αξιοποιηθεί ένα πακέτο τακτικής συντήρησης. Αυτό θα διατηρήσει όλη την όψη του τοπίου όλη την ώρα και τακτοποιημένη.

4. Βελτιώστε το εξωτερικό του κτιρίου σας με εμπορική συντήρηση τοπίου

Όταν λαμβάνετε τις υπηρεσίες εταιρειών εξωραϊσμού στο Lake Charles LA, είναι μια ευκαιρία να βελτιώσετε την εξωτερική σας διακόσμηση. Η σχέση που σχηματίζουν οι πελάτες με μια επιχείρηση είναι αυτή της αγάπης με την πρώτη ματιά. Αν τους αρέσει αυτό που βλέπουν, οι πιθανότητες να συνεργαστούν μαζί σας είναι υψηλές. Για την καταρρακωμένη αυλή σας, το ξυλοκόπημα των κτιρίων, τους κακούς θάμνους και άλλες ατάκες στο τοπίο σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Εστιάστε στην επιχείρησή σας ενώ η ομάδα εξωραϊσμού διαχειρίζεται την εμφάνιση της επιχείρησής σας.

Εάν χρειάζεστε οπτική βελτίωση στην αυλή της επιχείρησής σας, το γκαζόν και τους κήπους σας, καλέστε μας στο 337-313-3002 για βοήθεια.

Schreibe einen Kommentar