Για στάγδην άρδευση σε διάφορα έργα, το Rain Bird κυκλοφορεί το XFS-CV Dripline

12
Για στάγδην άρδευση σε διάφορα έργα, το Rain Bird κυκλοφορεί το XFS-CV Dripline
image_pdf
στάγδην άρδευση

Το νέο XFS-CV Dripline της Rain Bird συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του XFS Subsurface Dripline της εταιρείας με μια βαλβίδα αντεπιστροφής 4,3 psi που εκκρεμεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε κάθε πομπό, η οποία διατηρεί τη γραμμή σταλάκτης φορτισμένη με νερό σε αλλαγές υψομέτρου άνω των 10 ποδιών.

Το 2010, η Rain Bird παρουσίασε το βραβευμένο XFS Subsurface Dripline με πατενταρισμένη τεχνολογία Copper Shield™ για την προστασία των εκπομπών από την εισβολή των ριζών χωρίς τη χρήση σκληρών χημικών ή επεξεργασμένων φίλτρων. Τώρα, η Rain Bird κυκλοφορεί το XFS-CV Dripline σε εθνικό επίπεδο. Αυτό το προϊόν συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του XFS Subsurface Dripline με μια βαλβίδα αντεπιστροφής 4,3 psi σε κάθε πομπό που εκκρεμεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η οποία διατηρεί τη γραμμή σταλαγματότητος φορτισμένη με νερό σε υψομετρικές αλλαγές άνω των 10 ποδιών — η υψηλότερη συγκράτηση στη βιομηχανία. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να κάνει το XFS-CV εξαιρετικά αποδοτικό ακόμα και στις πιο δύσκολες εφαρμογές στάγδην άρδευσης.

„Το XFS-CV Dripline διαθέτει την ίδια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Copper Shield Technology με τον προκάτοχό του, XFS, αλλά με μια κορυφαία στον κλάδο, βαρέως τύπου βαλβίδα αντεπιστροφής που το καθιστά κατάλληλο για ακόμη περισσότερες περιοχές άρδευσης“, δήλωσε ο Rick Foster, κύριος διευθυντής προϊόντων για Rain Bird’s Landscape Drip Division. «Κάθε εκπομπός περιλαμβάνει ένα τσιπ καθαρού χαλκού που τον προστατεύει από την εισβολή της ρίζας, μια πρακτική που είναι καλύτερη από την απλή ενθυλάκωση του χαλκού σε πλαστικό, γεγονός που μειώνει την αποτελεσματικότητά του. Οι βαλβίδες αντεπιστροφής εκπομπών του XFS-CV σημαίνουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε επικλινείς περιοχές, οριζόντιες περιοχές, πάνω από το έδαφος και κάτω — πραγματικά, κάθε φορά που ένα έργο απαιτεί στάγδην άρδευση.

Το XFS-CV Dripline παραμένει φορτισμένο με νερό, επομένως ποτίζει πιο ομοιόμορφα όλα τα φυτά στη ζώνη σταγόνας. Η βαλβίδα αντεπιστροφής εμποδίζει επίσης την αποστράγγιση του νερού από τη γραμμή σταλάκτησης στα χαμηλότερα σημεία της ζώνης, αποτρέποντας το υπερβολικό πότισμα των φυτών σε αυτές τις περιοχές και αποφεύγοντας τη σπατάλη λακκούβες. Δεν χρειάζεται να επαναφορτίζετε το σταλακτικό στην αρχή κάθε κύκλου ποτίσματος, επομένως το XFS-CV χρησιμοποιεί λιγότερο νερό από άλλα στάγδην σε παρόμοιες εφαρμογές. Το ανθεκτικό, ιδιόκτητο, εύκαμπτο υλικό σωλήνων διπλής στρώσης (χρώμα χαλκού πάνω από μαύρο) του XFS-CV αντιστέκεται στα χημικά και τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία και έχει επίσης σχεδιαστεί για εύκολη εργασία και εγκατάσταση.

στάγδην άρδευσηΤο XFS-CV Dripline είναι επίσης απλό στον προσδιορισμό και στο απόθεμα. Με τους τυπικούς ρυθμούς ροής, την ανώτερη τεχνολογία ριζικής διείσδυσης και τις βαλβίδες ελέγχου σε κάθε πομπό, το XFS-CV διευκολύνει τη διαδικασία σχεδιασμού. Οι εργολάβοι μπορούν να μειώσουν τα αποθέματά τους και να μειώσουν την πιθανότητα σφαλμάτων εγκατάστασης επειδή το XFS-CV είναι κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές σταγόνας.

«Στη Rain Bird, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε διαθέσιμο προϊόν όταν το χρειάζονται οι επαγγελματίες της άρδευσης», είπε ο Foster. «Επενδύσαμε στις εγκαταστάσεις κατασκευής στραγγιστικών μας, ενισχύοντας την τεχνολογία δοκιμών και ελέγχων μας για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας για τα επόμενα χρόνια με την ποιότητα που περίμεναν από τη Rain Bird. Οι διανομείς μας και οι πελάτες τους μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα έχουμε το XFS-CV και τα άλλα μοντέλα μας dripline σε απόθεμα και ότι έχουμε λάβει μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα προϊόντα είναι η υψηλότερη ποιότητα που διατίθεται σήμερα στον κλάδο».

Θέλετε να μιλήσετε με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας γκαζόν και τοπίου σχετικά με θέματα άρδευσης; Λάβετε μέρος στη συζήτηση στο Φόρουμ Άρδευσης & Διαχείρισης Υδάτων στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar