Γιατί Lawn Care Services Company προσφέρει έλεγχο συστημάτων άρδευσης

0
Γιατί Lawn Care Services Company προσφέρει έλεγχο συστημάτων άρδευσης

Η άνοιξη είναι ιδανική για τον έλεγχο των συστημάτων άρδευσης. Θα ετοιμαστείτε να παρέχετε στα φυτά σας αρκετό νερό, ώστε να μπορούν να επιβιώσουν από τη ζέστη του καλοκαιριού. Μερικές φορές, το σύστημα άρδευσης μπορεί να έχει προβλήματα που δεν μπορείτε να εντοπίσετε με μια χαλαρή εμφάνιση. Θα πρέπει να καλέσετε μια εταιρεία υπηρεσιών φροντίδας χλοοτάπητα για συντήρηση του συστήματος άρδευσης. Μόλις οι ειδικοί αποσταλούν στο γκαζόν σας, θα βεβαιωθούν ότι τα συστήματά σας είναι έτοιμα για την καλοκαιρινή άσκηση.

Γιατί οι ειδικοί πάροχοι υπηρεσιών φροντίδας γκαζόν πρέπει να ελέγχουν τα συστήματα άρδευσης που χρησιμοποιείτε

Στην Tender Care Lawn Service, διαθέτουμε ειδικούς ειδικευμένους σε διάφορους τύπους συστημάτων άρδευσης. Εάν κάτι δεν πάει καλά με τον εκτοξευτήρα, θα μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα γρήγορα και θα γνωρίζουν τη σωστή λύση και τα απαραίτητα ανταλλακτικά. Μερικές φορές, μπορεί να υπάρχουν πολλές προβληματικές περιοχές και μπορεί να απαιτηθεί ενδελεχής διάγνωση και κατάλληλα σχέδια και αποφάσεις για το σύστημα άρδευσης σας. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, θα σας ενημερώσουμε και θα σας δώσουμε μια πλήρη προσφορά για τη θέση εργασίας.
Διαθέτουμε τεχνογνωσία στον προγραμματισμό του συστήματος καταιονισμού, συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης των αισθητήρων για να προσδιορίσουμε πότε τα φυτά μπορεί να χρειάζονται νερό και να αρχίσουν να ραντίζουν ή να αντιλαμβανόμαστε πότε πρέπει να σβήνουν επειδή υπάρχει ήδη αρκετή υγρασία και εξοικονομείτε εκπληκτικά χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς νερού. Σχεδιάζουμε επίσης την καλύτερη ρύθμιση για ένα νέο σύστημα καταιονισμού για την αυλή σας με βάση το φύλλωμά σας, την κλίση και τον υδροφόρο ορίζοντα. Θα εξετάσουμε επίσης το είδος του γρασιδιού και άλλων φυτών που έχετε στην αυλή σας και θα σας συμβουλεύσουμε αναλόγως για το καλύτερο σύστημα καταιονισμού για αγορά.
Με έδρα τη Λουιζιάνα, είμαστε καλά εξοικειωμένοι με τις εποχές και τις ανάγκες ποτίσματος. Γνωρίζουμε επίσης, μέσω της εκτεταμένης εμπειρίας μας, τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζονται συνήθως με διαφορετικά συστήματα άρδευσης, κάτι που μας επιτρέπει να εντοπίζουμε και να επιλύουμε γρήγορα προβλήματα χωρίς μεγάλη αναστάτωση στο γκαζόν σας και ελάχιστα έξοδα.

Οι εταιρείες υπηρεσιών φροντίδας γκαζόν ελέγχουν πρώτα για τις πιο συνηθισμένες ζημιές

Θα μπορούσαν να συμβούν τόσα πολλά πράγματα στο σύστημα άρδευσης και μερικά από αυτά μπορεί να είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν. Ακόμα και τα πιο εύκολα μπορεί μερικές φορές να είναι μια πρόκληση αν δεν ξέρετε πώς να τα επισκευάσετε.
Μόνο επαγγελματίες από εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν και υπηρεσίες συντήρησης τοπίου μπορούν συνήθως να βρουν το πρόβλημα και να το διορθώσουν.

Μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα περιλαμβάνουν:

Λείπουν ή σπασμένα κεφάλια ψεκαστήρα – Οι χλοοκοπτικές μηχανές προκαλούν μερικές φορές ζημιά στις κεφαλές του ψεκαστήρα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντικατασταθούν και να επανεγκατασταθούν σωστά. Για τέτοιες επισκευές απαιτείται ειδικός.
Αντικατάσταση βουλωμένων ακροφυσίων – Μερικές φορές, μπορεί να είναι απλώς ένα φράξιμο στο σύστημα, όταν έχει διοχετευτεί βρώμικο νερό ή όταν τα συντρίμμια έχουν βρει τον δρόμο τους στο σύστημα. Αυτό πρέπει να αφαιρεθεί για να λειτουργεί αποτελεσματικά ο ψεκαστήρας.
Σφράγιση διαρροών – Οι διαρροές συστήματος θα μπορούσαν να σας κοστίσουν εκατοντάδες δολάρια εάν αφεθείτε χωρίς επίβλεψη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν εντοπίσετε κάποια μουσκεμένα μπαλώματα στο γκαζόν, πρέπει να καλέσετε την εταιρεία φροντίδας γκαζόν για έλεγχο. Συνήθως εμφανίζονται διαρροές στην κεφαλή ψεκασμού λόγω των συντριμμιών που βρίσκουν το δρόμο τους στην κεφαλή του ψεκαστήρα. Θα καθορίσουμε επίσης εάν πρέπει να αντικαταστήσουμε ολόκληρη την κεφαλή του ψεκαστήρα ή μόνο ένα μέρος της.
Βυθισμένα κεφάλια – Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν το χλοοκοπτικό πιέζει πολύ δυνατά την κεφαλή του ψεκαστήρα, με αποτέλεσμα να καθιζάνει. Κομμένο γρασίδι, χώμα και άλλα είδη βρωμιάς μπορεί να εισχωρήσουν στην κεφαλή του καταιωνιστή, εάν δεν τοποθετηθεί πάνω από το γρασίδι, προκαλώντας ακανόνιστο ράντισμα. Μια καλή εταιρεία υπηρεσιών φροντίδας γκαζόν όπως η Tender Care μπορεί να το διορθώσει εύκολα.
Διόρθωση υπερβολικού ψεκασμού – Αυτό είναι κάτι που ένας ιδιοκτήτης σπιτιού μπορεί να το διορθώσει, αν ξέρει πού να τροποποιήσει και να συντονίσει. Κυρίως απαιτεί τη ρύθμιση των ακροφυσίων, τη ρύθμιση της πίεσης καθώς και την αλλαγή των ακροφυσίων στο σωστό μέγεθος.
Ακανόνιστο τόξο ψεκασμού – Ένα λανθασμένο σχέδιο ψεκασμού θα μπορούσε να σημαίνει περισσότερο νερό στο πεζοδρόμιο παρά στο γρασίδι, προκαλώντας έτσι σπατάλη. Πριν το διορθώσει, η ομάδα μας θα καθορίσει πρώτα ποια θα μπορούσε να είναι η αιτία και στη συνέχεια θα το διορθώσει. Εάν ένα ασταθές ακροφύσιο πρέπει να αντικατασταθεί με ένα που έχει το σωστό σχέδιο ψεκασμού, θα το κάνουν.
Όταν δεν έχετε αρκετή πίεση – Εάν η κεφαλή του ψεκαστήρα δεν αναδυθεί, σημαίνει ότι υπάρχει χαμηλή πίεση νερού. Αν όντως αναδυθεί και ψεκάσει μια ομίχλη, τότε σημαίνει ότι υπάρχει υπερβολική πίεση. Το πολύ ψηλό και πολύ χαμηλό δεν είναι καθόλου καλό. Θα το διορθώσουμε για εσάς.
Τόσα πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά με το σύστημα άρδευσης, αλλά οι ειδικοί μας στις υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν θα είναι εκεί για εσάς σε κάθε βήμα. Όταν προσλαμβάνετε μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών φροντίδας γκαζόν, δεν αναζητάτε μια μεμονωμένη επιχείρηση. Αναζητάτε μια μακροχρόνια σχέση. Προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε αυτού του είδους τη συνεργασία με όλους τους πελάτες μας στη νοτιοδυτική Λουιζιάνα.
Η ομάδα μας διαθέτει επίσης πιστοποίηση αντίστροφης ροής, πράγμα που σημαίνει ότι ενώ βρισκόμαστε έξω στην ιδιοκτησία σας και ελέγχουμε τους εκτοξευτές σας, μπορούμε επίσης να δοκιμάσουμε και να πιστοποιήσουμε ότι το πρόγραμμα αποτροπής αντίστροφης ροής κάνει τη δουλειά του.

Εάν ανησυχείτε για την υγεία των φυτών του γκαζόν σας καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, καλέστε μας στο 337-313-3002 για τακτικούς ελέγχους συστημάτων άρδευσης, υπηρεσίες κοπής χόρτου, υπηρεσίες συντήρησης χλοοτάπητα και άλλα.

Schreibe einen Kommentar