Γιατί χρειάζεστε τον έλεγχο του ιαπωνικού σκαθαριού

0
Γιατί χρειάζεστε τον έλεγχο του ιαπωνικού σκαθαριού

Έλεγχος ιαπωνικού σκαθαριούΤο να έχετε όμορφο τοπίο είναι δύσκολο όταν πρέπει να καταπολεμάτε συνεχώς τα παράσιτα των οποίων ο μόνος σκοπός είναι να τα καταβροχθίσουν. Ένα από τα πιο ενοχλητικά από αυτά τα παράσιτα είναι το ιαπωνικό σκαθάρι (Ποπιλλία καμέλλια Νέος άντρας). Αυτό το έντομο είναι επιβλαβές τόσο στο στάδιο της προνύμφης του, κοινώς γνωστά ως λευκές ράβδους, όσο και στο ενήλικο στάδιο του.

Οι προνύμφες τρέφονται με τις ρίζες των χόρτων, καθιστώντας τες ένα τρομακτικό παράσιτο των γηπέδων γκολφ, των πάρκων και, φυσικά, του γκαζόν σας. Ο ενήλικας συνεχίζει να καταναλώνει χλοοτάπητα καθώς και διακοσμητικά. Στην πραγματικότητα, δεν είναι πολύ επιλεκτικοί – υπάρχουν περίπου 300 είδη φυτών που μπορούν να φιλοξενήσουν τον ιαπωνικό κάνθαρο.

Το ενήλικο ιαπωνικό σκαθάρι είναι στην πραγματικότητα αρκετά ελκυστικό και αν δεν υπήρχε η αδηφάγος και καταστροφική όρεξή του, ίσως να μην θέλετε καν να σκεφτείτε Έλεγχος ιαπωνικού σκαθαριού. Έχουν ένα όμορφο μεταλλικό πράσινο σώμα με μπρούτζινα/χάλκινα καλύμματα φτερών. Αυτά τα πλάσματα έχουν επίσης μπαλώματα λευκής τρίχας σε ομάδες των πέντε σε κάθε πλευρά και ένα άλλο ζευγάρι στην άκρη, γεγονός που τα κάνει πολύ διακριτικά.

Αν και το ιαπωνικό σκαθάρι έχει σχετικά σύντομη διάρκεια ζωής περίπου ενός ή δύο μηνών, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι αρκετά ενεργό στην παραγωγή απογόνων. Μπορούν να ζευγαρώσουν έως και 16 φορές στη σύντομη ζωή τους και να εναποθέσουν συνολικά 40 έως 60 αυγά, τα οποία εκκολάπτονται σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Είναι εύκολο να δούμε πώς ένα μικρό πρόβλημα ιαπωνικού σκαθαριού μπορεί να γίνει μεγάλο σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν δεν γίνει έλεγχος του ιαπωνικού σκαθαριού.

Αν θέλετε να πάρετε πίσω την αυλή σας με Έλεγχος ιαπωνικού σκαθαριού, καλέστε μας στο Englewood Lawn & Landscapes. Διαθέτουμε πέντε πλήρως εξοπλισμένα πληρώματα με 150 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας, επομένως είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το καταπράσινο γκαζόν και τον εξωραϊσμό που επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!


Schreibe einen Kommentar