Αποκτήστε διαβάθμιση τοπίου και αποστράγγιση για να αποφύγετε τους κατεστραμμένους χλοοτάπητες από το νερό

0
Αποκτήστε διαβάθμιση τοπίου και αποστράγγιση για να αποφύγετε τους κατεστραμμένους χλοοτάπητες από το νερό

Η βροχή είναι όμορφο πράγμα! Είναι το ζωογόνο υγρό, που επιτρέπει στη φύση να ευδοκιμήσει, δίνοντάς μας αρωματικά λουλούδια, ζουμερά λαχανικά και ψηλό γρασίδι. Εάν όλα λειτουργούν καλά με τη διαβάθμιση του τοπίου και την αποστράγγιση, αυτό μπορείτε να περιμένετε. Ωστόσο, εάν έχετε μια πισίνα για την οποία δεν πληρώσατε και η οποία φαίνεται να έχει μετακομίσει σαν ανεπιθύμητος επισκέπτης, πρέπει να μας ζητήσετε να αναζητήσουμε μια λύση ταξινόμησης τοπίου και αποχέτευσης.
Αν κοιτάξεις ο καιρός για αυτήν την εβδομάδα, φαίνεται ότι έχουμε προειδοποίηση για πλημμύρα. Οι πλημμυρισμένοι χλοοτάπητες μπορεί να είναι μεγάλη υπόθεση και να προκαλέσουν απρόβλεπτη μακροπρόθεσμη ζημιά στην αυλή σας.
Όταν το νερό λιμνάζει για μεγάλες χρονικές περιόδους, μπορεί να δημιουργήσει χώρους αναπαραγωγής κουνουπιών και να σκοτώσει το γρασίδι. Ναι, το γρασίδι μπορεί να πνιγεί. Βαριά λάσπη σκεπάζει το γρασίδι. Εάν το γρασίδι επιβιώσει, πρέπει να προσέχετε τη συσσώρευση ιζημάτων που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ζιζάνια, μυκητιακές ασθένειες και άλλη ανάπτυξη.
Εδώ στη Λουιζιάνα η ζεστή θερμοκρασία είναι κυριολεκτικά δολοφόνος για τους πλημμυρισμένους χλοοτάπητες καθώς εμποδίζει το φως και το οξυγόνο.
Για άλλη μια φορά, εάν γινόταν σωστή ταξινόμηση και εγκατασταθεί αποχέτευση, ελπίζουμε ότι η ζημιά θα είναι ελάχιστη.
Μπορεί να χρειαστούν μέρες ή εβδομάδες, αλλά θα χρειαστεί να πέσει το νερό αρκετά ώστε ένας ειδικός τοπίου και αποχέτευσης να επανεξετάσει τη γη. Η ομάδα της Tender Care Lawn Services είναι καλά έμπειρη στις διάφορες πτυχές του εξωραϊσμού, της ταξινόμησης, της άρδευσης και της αποστράγγισης. Η ομάδα μας χρησιμοποιεί μια προγραμματισμένη προσέγγιση για να διασφαλίσει ότι το τοπίο σας αξιολογείται και τα ζητήματα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά.

  1. Η ομάδα μας θα περπατήσει στην αυλή σας αναζητώντας αντικείμενα που μπορεί να έχουν φερθεί από άλλες περιοχές όπως σκουπίδια, αιχμηρά αντικείμενα κ.λπ.
  2. Θα καθαρίσουμε τα μεγάλα φύλλα και θα ισοπεδώσουμε τη λάσπη, δίνοντας στο γρασίδι από κάτω πρόσβαση στον υπέροχο ήλιο από πάνω και το οξυγόνο που χρειάζεται τόσο πολύ σε αυτό το σημείο.
  3. Ανάλογα με το πόσο χώμα έχει εναποτεθεί από άλλες περιοχές της αυλής ή αλλού, θα χρειαστεί να αφαιρέσουμε ό,τι δεν ανήκει γεμίζοντας αυλάκια, τρύπες, ισοπέδωση ή ακόμα και αναβαθμολόγηση.
  4. Μόλις αποκατασταθεί η ζημιά, θα αξιολογήσουμε το έδαφος και το γρασίδι για θρεπτικά συστατικά, ώστε να γνωρίζετε ότι το γκαζόν σας θα ευδοκιμήσει και θα ανθίσει ξανά.

Το κλειδί σε αυτό είναι η υπομονή. Απλά να θυμάσαι ότι ο ήλιος πάντα λάμπει, και όπου υπάρχει άλλη μέρα, υπάρχει τρόπος.

Καλέστε την Tender Care Lawn Services στο 337-313-3002 αν δείτε πισίνα στην αυλή σας. Η ομάδα μας θα χειριστεί όλη τη διαβάθμιση και την αποστράγγιση του τοπίου σας ισοπεδώνοντας την αυλή σας, καθαρίζοντας την για εσάς και αξιολογώντας το γκαζόν σας για άλλα πιθανά προβλήματα.

Schreibe einen Kommentar