Αντικατάσταση παλαιών ελεγκτών άρδευσης; Ανακυκλώστε τα με το πρόγραμμα Hunter

13
Αντικατάσταση παλαιών ελεγκτών άρδευσης;  Ανακυκλώστε τα με το πρόγραμμα Hunter
image_pdf

Ως μέρος του Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) 2020, που κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου, η Hunter Industries, ένας παγκόσμιος κατασκευαστής προϊόντων άρδευσης και φωτισμού τοπίου, ανέφερε την επιτυχία του πιλοτικού προγράμματος ανακύκλωσης ελεγκτών άρδευσης που ξεκίνησε πέρυσι.

Με την υποστήριξη των εγχώριων συνεργατών της, η Hunter συγκέντρωσε πάνω από 4.100 λίβρες απορριφθέντος εξοπλισμού άρδευσης το 2020 και τον έστειλε στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Blue Star Recyclers στο Κολοράντο. Η Blue Star απασχολεί άτομα με αυτισμό και άλλες αναπηρίες για την αποκατασκευή και την ανακύκλωση του εξοπλισμού, αποτρέποντας έτσι τα τοξικά μέταλλα από το να καταλήξουν σε χωματερή.

Ανακυκλωνω

Ένα πρόγραμμα Hunter Industries στέλνει απορριπτόμενους ελεγκτές άρδευσης στην Blue Star Recyclers, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που απασχολεί άτομα με αυτισμό και άλλες αναπηρίες.

Σύμφωνα με την Έκθεση ΕΚΕ, ο Hunter σχεδιάζει «να επεκτείνει το πρόγραμμα το 2021 συμπεριλαμβάνοντας περισσότερους διανομείς και προσελκύοντας περισσότερους πελάτες».

Υπηρεσίες Massey, που προσφέρει υπηρεσίες άρδευσης και τοπίου και είναι η πέμπτη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης παρασίτων στις ΗΠΑ, είναι ένας από τους συμμετέχοντες. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Hunter Industries σε αυτήν την πρωτοβουλία», δήλωσε ο Πρόεδρος Tony Massey. «Το πρόγραμμά μας για την ανακύκλωση υποστηρίχθηκε από την ομάδα Διασφάλισης Ποιότητας και είναι άλλο ένα παράδειγμα της δέσμευσής μας στην περιβαλλοντική ευθύνη. Πριν από την πρωτοβουλία, η εταιρεία είχε αντικαταστήσει και απορρίψει περισσότερους από 1.500 ελεγκτές άρδευσης το 2020.

Ewing Άρδευση & Προμήθεια Τοπίου είναι άλλος ένας από τους συνεργάτες του Hunter στο πρόγραμμα. Σύμφωνα με το site τους, για κάθε 1.000 λίβρες ελεγκτών που ανακυκλώνονται:

  • 28 κιλά επικίνδυνων βαρέων μετάλλων εκτρέπονται από τους χώρους υγειονομικής ταφής.
  • Εξοικονόμηση φορολογουμένων 79,51 $
  • Αποτρέπονται 1.394 λίβρες εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου
  • Προβλέπονται 1,3 ημέρες απασχόλησης για τους υπαλλήλους της Blue Star.

Για να συμμετάσχετε: 1. Αποθηκεύστε τυχόν παλιούς ελεγκτές όταν τους αντικαταστήσετε με νέους. 2. Αφήστε τα χρησιμοποιημένα χειριστήρια σας σε ένα τοπικό κατάστημα Ewing. 3. Πείτε στους άλλους για το πρόγραμμα!

Θέλετε να μιλήσετε με συνομηλίκους σχετικά με την Άρδευση και τη Διαχείριση Νερού; Γίνε μελος Δικαστήριο στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar