Ανταμοιβές αναδόχου για την εκκίνηση της Ewing Irrigation & Landscape Supply

13
Ανταμοιβές αναδόχου για την εκκίνηση της Ewing Irrigation & Landscape Supply
image_pdf

Από τις 4 Ιανουαρίου 2021 η Ewing Irrigation & Landscape Supply θα ξεκινήσει το πρόγραμμα Ewing ProAdvantage, ένα πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών που έχει σχεδιαστεί για εργολάβους άρδευσης και τοπίου. Το Πρόγραμμα ProAdvantage θα περιλαμβάνει προνόμια ανταμοιβής που μπορούν να εξαργυρωθούν για πόντους που κερδίζονται από αγορές, καθώς και επιχειρηματικούς πόρους και εκπτώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά την εγγραφή. Το Πρόγραμμα ProAdvantage της Ewing βασίζεται στην αποστολή της εταιρείας να είναι αληθινός συνεργάτης για τους πελάτες της και να δημιουργεί αμοιβαία επωφελείς σχέσεις.άρδευση

Χτισμένο με γνώμονα τις ανάγκες των εργολάβων, το Πρόγραμμα ProAdvantage προσφέρει περισσότερα από πόντους και επιλογές εξαργύρωσης. Σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους εργολάβους όλους τους τομείς της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων πόρων που βοηθούν στην εξύψωση της αξίας και της αποτελεσματικότητας του επιχειρηματικού τους μοντέλου, εκπτώσεις σε πόρους back office όπως λύσεις μάρκετινγκ, λογιστική και μισθοδοσία, αποδεδειγμένα βιβλία εργασίας και οδηγούς για όλες τις λειτουργίες του ανθρώπινου δυναμικού και πρόσβαση σε επιλογές που τους επιτρέπουν να προσφέρουν χρηματοδότηση ιδιοκτητών σπιτιού μέσω της Synchrony Financial.

Αυτοί οι πόροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως μετά την εγγραφή, χωρίς να χρειάζονται πόντους. Οι πόντους που κερδίζουν οι πελάτες μέσω αγορών στο Ewing μπορούν να εξαργυρωθούν για διασκεδαστικές ανταμοιβές όπως δωροκάρτες, εμπορεύματα, ταξίδια, εισιτήρια εκδηλώσεων και πολλά άλλα.

Η Ewing είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει στους πελάτες εξαιρετικές υπηρεσίες στο ταμείο, στις παραδόσεις και τώρα μέσω του Προγράμματος ProAdvantage. Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το Πρόγραμμα Ewing ProAdvantage και για να εγγραφείτε, οι ανάδοχοι θα πρέπει να επισκεφθούν EwingIrrigation.com/ProAdvantage ή απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο Ewing.

Η Ewing, με τις τοποθεσίες Ewing Irrigation & Landscape Supply και Ewing Landscape Materials, είναι ο μεγαλύτερος οικογενειακός εθνικός προμηθευτής προϊόντων τοπίου, άρδευσης, αγρονομικών, αδρανών υλικών, hardscape και διαχείρισης νερού. Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα και εκπαίδευση για άρδευση και τοπίο, διαχείριση χλοοτάπητα και γης, υπαίθρια διαβίωση, αθλητικά γήπεδα, γκολφ και βιώσιμες λύσεις.

Θέλετε να μιλήσετε για θέματα άρδευσης με συναδέλφους επαγγελματίες φροντίδας γκαζόν και τοπίου; Λάβετε μέρος στις συζητήσεις στο Φόρουμ Άρδευσης & Διαχείρισης Υδάτων στο www.expired-link.com.

Schreibe einen Kommentar