Ένα υγιές καλοκαιρινό γκαζόν χρειάζεται ποιοτικό πότισμα γκαζόν

0
Ένα υγιές καλοκαιρινό γκαζόν χρειάζεται ποιοτικό πότισμα γκαζόν

Πότισμα γκαζόνΌταν ο καιρός γίνεται ζεστός, μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση να διατηρήσετε το γκαζόν σας πλούσιο και πράσινο. Σίγουρα δεν είναι διασκεδαστικό να περπατάς ξυπόλητος σε ένα γρασίδι που είναι στεγνό και εύθραυστο. Για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα, η απάντηση είναι η ποιοτική άρδευση γκαζόν. Είναι σημαντικό να έχετε ένα σύστημα άρδευσης γκαζόν σχεδιασμένο και εγκατεστημένο από επαγγελματία ώστε να κάνει αυτό που θέλετε να κάνει.

  • Ακριβές πότισμα – Το γκαζόν σας μπορεί να διατρέχει τόσο μεγάλο κίνδυνο από το υπερβολικό πότισμα όσο και από το να μείνει χωρίς νερό, επομένως το σύστημα άρδευσης του χλοοτάπητα σας πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να παρέχει τη σωστή ποσότητα με προστατευτικά μέτρα. Ένα επαγγελματικό σύστημα άρδευσης χλοοτάπητα θα επηρεάσει επίσης τη διατήρηση του νερού, έτσι ώστε να χρησιμοποιείτε μόνο την ποσότητα νερού που απαιτείται για να επιτύχετε το υγιές γκαζόν που περιμένετε.
  • Πλήρης Κάλυψη – Μπορεί να είναι απογοητευτικό να ρυθμίσετε ένα σύστημα εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία, ιδιαίτερα με το να φροντίζετε ώστε κάθε περιοχή να λαμβάνει νερό και να είναι ομοιόμορφα διασκορπισμένη έτσι ώστε το γρασίδι σας να είναι ομοιόμορφο και να μην υπάρχουν περιοχές έξω.

Οι επαγγελματίες μας στο Englewood Lawn & Landscapes είναι έμπειροι στα συστήματα άρδευσης γκαζόν και μπορούν να σας συμβουλεύσουν για τη σωστή ρύθμιση για την περίπτωσή σας. Έχουμε επίσης ένα κηπουρό στο προσωπικό, επομένως είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζουμε τις ανάγκες του γκαζόν και του εξωραϊσμού σας για να σας παρέχουμε το απόλυτο πότισμα του γκαζόν. Καλέστε μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!


Schreibe einen Kommentar